“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

VIDEO: Show sexy pe aeroport! Cine e femeia care s-a plimbat goală prin terminal, la miezul nopții?

sae

O femeie dezbrăcată a întors capetele tuturor pe Aeroportul Internațional din Miami, în Florida, după ce a decis să se dezbrace și să se strecoare, goală, în toată splendoarea, printre bagajele pasagerilor diverselor curse.

Femeia a fost surprinsă în înregistrările celor aflați în terminal la momentul scenei, cântând și traversând aeroportul total dezbrăcată, după ce și-a aruncat sutienul și chiloții la podea.

Bizarul incident a avut loc pe Aeroportul Internațional Miami din Florida, în jurul miez de noapte, pe 13 ianuarie și, potrivit presei locale, femeia ar fi fost luată în arest, fără a i se aduce o acuzație specifică ci mai degrabă pentru a fi supusă unei evaluări psihologice.

Poliția a declarat că nu a reușit să stabilească identitatea femeii, însă aceasta arăta semne de „paranoie extremă” și era delirantă. O adoua filmare, realizată în exteriorul aeroportului, vine practic să susțină teoria polițiștilor.

Femeia apare cocoțată pe capota unei mașini de poliție, dezbrăcată, după care sare de pe plafonul mașinii și se îndreaptă către un ofițer de poliție.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.