“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIENATIONALSTIRIȘTIRI BUZAU

(VIDEO) Medicul buzoian prins în flagrant în timp ce lua mită

chi

UPDATE: Eugen Dinu, avocatul medicului reținut în urma unui flagrant, a refuzat să ofere informații privind acuzațiile ce îi sunt aduse clientului său, invocând dreptul la tăcere.

UPDATE: Medicul ORL Viorel Chioașcă, reținut aseară sub acuzația de luare de mită este dus, miercuri la prânz, în fața judecătorilor pentru stabilirea unei măsuri preventive. În jurul orei 11:30, medicul a fost scos din sediul Parchetului și dus la instanță, fără a da vreo declarație jurnaliștilor prezenți la fața locului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Ies la iveală noi detalii despre cazul medicului buzoian prins în flagrant de ofițerii Direcției Generale Anticorupție în timp ce lua mită de la un pacient. Este vorba despre un medic cunoscut din Buzău, specialist ORL, de la spitalul CFR. Viorel Chioașcă este medicul reținut, după ce i-ar fi cerut bani unui adolescent de 16 ani, care avea nevoie de o intervenție chirurgicală, precizează surse de presă. Acesta împlinise vârsta de pensionare, dar alesese să profeseze în continuare.

Medicul buzoian a avut parte, în ultima vreme, de recenzii negative de la pacienți. Un buzoian a relatat, zilele trecute, un episod pe care l-a trăit în cabinetul lui Viorel Chioașcă, pe care îl acuză că a avut un comportament cel puțin bizar față de un pacient.

”De când au intrat părintii mei în cabinet a avut o atitudine zeflemista. A înjurat groaznic, direct si fără niciun fel de reținere, folosind toate organele reproducătoare. A țipat din toți plămânii ca tatăl meu a venit târziu la control, ca trebuie sa se mai ducă la biserica acum, a luat-o în derâdere și batjocoritor pe mama care a încercat sa ii prezinte istoricul tatălui meu (pacientul efectiv). Nota 0 pentru pregătirea medicala si pentru incapacitatea de a fi om.”, a scris un buzoian pe doctorbun.ro, un site specializat, unde pacienții pot găsi medici, pot face recomandări șl recenzii.

În urma acestui episod, medicul a primit de la aparținătorul pacientului numărul minim de steluțe ce le pot fi acordate specialiștilor de pacienți pe site-ul respectiv. De altfel, este de notorietate printre pacienți limbajul trivial pe care medicul buzoian îl folosea deseori.

Viorel Chioașcă, reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, va afla astăzi dacă va fi sau nu arestat preventiv pentru luare de mită.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.