“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

VIDEO: Discurs INCREDIBIL al unui deputat in Parlament, ABIA REUSESTE SA CITEASCA iar la sfarsit A SCUIPAT in microfon. El este si doctorand

dep

Un discurts recent al deputatului PMP Adrian Todoran a devenit viral pe retelele de socializare. Deputatul abia reuseste sa citeasca propozitiile scrise pe o coala de hartie, iar la final nu poate pronunta cuvantul „reciprocitate”.

Discursul lui Todoran este incoerent, presarat cu numeroase balbe, iar finalul este epic.

Potrivit paginii sale de Facebook, deputatul PMP a absolvit Management la Universitatea Romano-Americana iar in acest moment este doctorand la Universitatea Banatului Timisoara.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Lasa-te!……rade ciob de oala sparta!…..Astea sunt facultatile voastre de doi bani cumparate la kg ,pt ca domnii profesori care v-au dat diplomele nu mai au ONOARE ! Asa se intampla in toate domeniile,de-aia suntem la coada Europei.Parlamentul e plin de semianalfabeti, cred ca multi nu au cunostinte nici de gimnaziu.

  2. Lasa-te!……rade ciob de oala sparta!…..Astea sunt facultatile voastre de doi bani cumparate la kg ,pt ca domnii profesori care v-au dat diplomele nu mai au ONOARE ! Asa se intampla in toate domeniile,de-aia suntem la coada Europei.Parlamentul e plin de semianalfabeti, cred ca multi nu au cunostinte nici de gimnaziu.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.