BOMBA MOMENTULUI. Se pregateste TRADAREA ANULUI pe scena politica

Cristian Diaconescu, președinte al PMP, a spus în ziua de sâmbătă că există posibilitatea ca parlamentari liberali să vină în partidul său. Totuși, acesta subliniază că se va face un triaj.

Parlamentarii PNL se mută în PMP? Cristian Diaconescu: Se face un triaj
Liderul PMP a fost întrebat sâmbătă, 2 octombrie, dacă este posibil ca unii parlamentari PNL să vină în formațiunea pe care o conduce.

„Nu suntem unitate de spalat cariere politice. Evident, nu vreau sa spun ca am tratat cu un dezinteres total eventuala optiune politica a unor parlamentari (…) Se face un triaj, dupa care vedem. Pastrand masura, pot sa va exclud din start politicieni care s-au calificat ca fiind antieuropeni, extremisti, din punctul asta de vedere va spun ca daca el vine, ies eu, Cristian Diaconescu”, a răspuns acesta.

De asemenea, liderul PMP a punctat că nu crede în posibilitatea organizării de alegeri anticipate.

„Cunosc clasa politica. Nu cred ca s-a nascut inca politicianul care sa le impuna propriilor colegi sa-si dea demisia din Parlament”, a completat Cristian Diaconescu.

Ce soartă va avea PNL?
Amintim că Dacian Cioloș a acuzat anterior PNL că vrea să guverneze România cu sprijinul PSD. De asemenea, acesta l-a acuzat pe Florin Cîțu că nu a făcut nimic ca premier. Cioloș susținea că premierul „a cumpărat primari liberali ca să ajungă președintele PNL”.

„Dacă PNL vrea să își asigure un USL 2 prin sprijinul PSD pentru a fi siguri că nu mai intră în Parlament în 2024, nu are decât să o facă. Cîțu nu a rezolvat nimic din ce și-a asumat ca premier, decât că a ajuns președinte al PNL.

A cumpărat primari din PNL cu banii statului. Văd că PNL vrea să aibă un plan de guvernare minoritară sub oblăduirea PSD până intră în irelevanță, pentru ca PSD să calce pe cadavrul PNL. PNL îl ține în brațe pe premierul Florin Cîțu cu riscul de a nu mai intra în Parlament în 2024”, a transmis Dacian Cioloș, lansând astfel o altă critică la adresa liberalilor.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *