“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

VIDEO: Cartier țigănesc LUAT CU ASALT DE MASCAȚI după ce doi polițiști AU FOST BĂTUȚI, unul fiind spitalizat

„Mascații” au descins azi-noapte în cartierul de romi din Buteni, după ce TREI POLIȚIȘTI au fost BĂTUȚI, unul fiind spitalizat. După un scandal monstru… s-a operat reținerea celui care a reușit inclusiv să-și taie cătușele cu flexul!

buteni politie

„Mascații” au descins azi-noapte în comuna Buteni, în „cartierul țigănesc”, unde (deja nu mai discutăm în termeni de „exagerări metaforice”) poliția a scăpat infracționalitatea de sub control.

Acțiunea este una reactivă la bătaia pe care și-au luat-o polițiștii sebișeni Vârcuș, Irimie și Mercea – ultimul internat în spital.
Unul dintre autori, Manu Florea, a fost reținut pentru ultraj – ceilalți reușind să fugă până ce forțele de ordine ale statului s-au organizat. Culmea e că tatăl unuia dintre agresorii polițiștilor venea săptămânal în biroul șefului, fiind „informatorul” său.

După cum ne-am dat seama împreună, evenimentul – unul de „mândrie” pentru exponenții „noii clase” despre care vorim, dar exasperant pentru restul comunității – a fost ținut sub tăcere de conducerea IPJ Arad, la fel ca și acțiunea de aseară, care ne-a fost relatată de surse independente de ierarhii.

Oficial (dar tot „ne-public” încă), Secția 9 Poliție Rurală Sebiș a oferit superiorilor un raport potrivit căruia „în data de 14.08.2023, în jurul orelor 22.00, ca urmare a apelului SNUAU 112, patrula din cadrul Secției 9 P.R. Sebiș s-a deplasat la Buteni, unde au indetificat, la o adresă, mai multe persoane care ascultau muzică la o boxă portabilă, iar la un moment dat, un bărbat de aproximativ 35 de ani, în stare de ebrietate, a spus că el este proprietarul imobilului. A fost legitimat, acesta devenind recalcitrant, și a împins organele de poliție, iar ulterior a agresat cu pumnii și capul în zona feței doi dintre agenții de poliție – pe ag. princ. Irimie Marius și pe ag. princ. Mercea Darius, iar mai apoi i-a împins pe cel de-al treilea, ag. princ. Vârcuș Pavel.

S-a folosit spray-ul din dotare asupra bărbatului, a fost imobilizat și încătușat, dar din cauză că au venit mai multe persoane în sprijinul lui, nu a putul fi condus la autospeciala de poliție, acesta fiind ajutat de cei prezenți să se retragă la el în curte. Din cauza faptului că s-au adunat în jur de 50 de persoane, patrula a fost nevoită să se retragă și să solicite sprijin. Agenții de poliție au necesitat îngrijiri medicale.”

În limba română vorbită de restul lumii, la intervenția de aseară, cătușele poliției au ramas pe mâinile Manu Florea și au fost tăiate cu flexul cu ajutorul simpatizanților săi – asta până au descins „mascații” chemați în ajutor…

„Ăsta e rezultatul! Când șeful Politiei Sebiș, subcomisarul Gabriel Ispas, a venit de la pompieri după o viață, are doar trei ani de experiență și nu are nicio treabă cu munca de polițist” – este părerea aproape unanimă a locuitorilor din zona Sebiș, cu referire la mai multe fapte care se petrec, ca-n țările sud-americane aflate în revoluție permanentă. Una dintre ele este ordonarea unei percheziții la un fost sef de post cu care actualul împuternicit făcea țuica… pentru un flagrant cu țuică. Alta e despre faptul că însuși soțul Prim-procuroarei de la Gurahonț exploatează ilegal lemn și resurse minerale… aspecte asupra cărora vom reveni.

Un singur om a fost reținut, așadar, după „marele tămbălău” ce a durat toată noaptea care precede sărbătoarea Sfintei Marii.

ACTUALIZARE – ORA 13.00

Un martor ocular descrie scena la care a participat o bună parte din populația activă a Buteniului
„Mai mulți polițiști din cadrul Secției 10 Rurale Gurahonț au fost să acorde sprijin celorlalte echipaje. Văzând că șeful poliției nu mai are autoritate în fața oamenilor de etnie romă, inculpatul amenințând în continuare din autospecială, câțiva dintre polițiștii care au încercat să tragă un semnal de alarmă țiganilor pentru a observa că nu este chiar de glumă cu autoritățile, au fost opriți de șefi și de procuroare.”

…și concluzionează amar, atingând exact problema de la care pleacă asemenea situații:

„Chiar în fața poliției să fii amenințat și înjurat, de față cu șeful Poliției este inadmisibil! – fapt care, spun mai mulți oameni, se datorează lipsei de experiență din partea șefilor, a dezinteresului față de cetățeni și nu în ultimul rând, punerea propriilor interese în fața atribuțiilor profesionale.

Din păcate, aceasta este direcția spre care ne îndreptăm tot mai mult, calea de care suntem tot mai aproape, de a nu mai putea ieși din casă, sau chiar de a nu mai putea sta în propria locuință în siguranță!”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.