“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

VIDEO: Bătaie sângeroasă între două clanuri din România, pe străzile din Germania. Zeci de tigani interlopi s-au lovit cu bâte de baseball, sticle și scaune

tgh

Circa 50 de tigani s-au bătut pe străzile din Gelsenkirchen, un oraș din nord-vestul Germaniei. Mai mulți martori au sunat la poliție după ce bâte de baseball, sticle și scaune au început să zboare în aer, iar agresorii nu dădeau niciun semn că vor să renunțe la luptă.

În doar câteva minute poliția a intervenit cu forțe importante, moment în care scandalagii s-au împrăștiat pe străzi. Cinci tigani au ajuns la spital, polițiștii arestând trei dintre agresori.

Potrivit unui raport al poliției locale, conflictul ar fi pornit în urma rivalității dintre două clanuri de tigani cu origini în România.

Agenții au precizat că, de obicei, în astfel de cazuri, scandalagiii nu doresc să coopereze în timpul anchetei, iar stabilirea cu exactitate a persoanelor implicate este dificilă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.