Victor Ponta: Pensiile nu vor fi majorate!

Anunț major pentru milioane de români. Victor Ponta rupe tăcerea și lansează o serie de acuzații dure la adresa ministrului Muncii. Liderul Pro România susține că pensiile nu vor fi majorate, iar Violeta Alexandru, „este o victimă” a premierului Ludovic Orban.

Liderul Pro România susține că ministrul muncii a fost pusă de Guvern să spună că există bani prevăzuţi în buget pentru această majorare.

„E o victimă, sincer, a domnului Orban. Cred că a zis de vreo 10 ori că sunt banii de pensii puşi în buget. Nu o să se dea. Nu doar orice pensionar, şi eu o să o ţin minte că a minţit-o pe mama, că i-a zis că îi dă bani”, a declarat Victor Ponta în emisiunea „Punctul Culminant”.

Citiți și:  Cutremur total în justiția din România! Dezvaluiri IN PREMIERA despre Laura Codruța Kovesi

Jocul pensiilor
De celalată parte, ministrul Muncii a dat asigurări că pensiile vor fi mărite din luna septembrie, însă nu cu 40 la sută, aşa cum prevede legea adoptată de PSD în Parlament.

Totodată, Violeta Alexandru a explicat că Guvernul urmează să stabilească procentul cu care vor fi majorate pensiile, în baza baza unor analize privind încasările la buget.

„Acest Guvernul este responsabil. Va fi o creştere a pensiilor. Va anunţa o eventuală modificare a legii, în sensul de procentul de 40 la sută cunoscut, în baza unor analize privind încasările la buget. Dincolo de orice populism, suntem nişte oameni responsabili şi vom comunica acest lucru în baza datelor privind încasările la buget.

Citiți și:  Informatie-bombă despre pensii. Violeta Alexandru face anunțul

Nu este nimeni în această echipă guvernamentală care din răutate sau rea voinţă să nu fie de acord cu cerinţele pensionarilor. Este evident că este necesară o suplimentare, dar acest lucru trebuie să aibă susţinerea bugetului”, susținea Violeta Alexandru la TVR.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU