“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ECONOMIC

Românii care urmează să primească o majorare de 2.100 lei la pensie conform listei publicate de Ministerul Muncii! Verifică dacă te încadrezi

#pensii

pensie

Românii mai au aproximativ 10 luni până să resimtă creșterea anunțată a pensiilor. Cu toate acestea, așteptarea se anunță a fi una care va aduce o bună veste pentru mulți dintre beneficiari.

Sunt persoane care vor beneficia de o majorare de 40%, în timp ce pentru alții pensia s-ar putea chiar să se dubleze.

Cum poate crește pensia în 2024? Un exemplu este dat de un român care, în 2017, a avut o pensie de 1.222 de lei. El a cotizat pentru o perioadă de 40 de ani, lucrând din adolescență în agricultură, în condiții considerate grele.

Acesta s-a pensionat la vârsta de 58 de ani și în 2017 a acumulat 40 de puncte. De asemenea, menționează că a muncit 5 ani în condiții grele.

A avut în total 39 de puncte în cuponul de pensie. În 2019, pensia sa a crescut la suma de 1.489 de lei, iar în 2020, a ajuns la 1.763 de lei, conform Antena 3.

După recalcularea din 1 septembrie 2024, pensia sa va fi de 4.100 de lei brut, aproximativ 3.800 lei net. Aceasta reprezintă o creștere de 2.100 de lei la recalculare.

Când vor primi pensiile în decembrie 2023? Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a afirmat că pensionarii vor primi pensiile prin Poșta Română până pe 12 decembrie, iar cei care își încasează pensiile pe card le vor primi după această dată.

“De la 4 decembrie avem începute plățile pentru pensii. Factorii poștali trebuie să livreze pensiile celor care primesc prin Poșta Română în perioada 4-12 decembrie.

Aproape jumătate dintre pensionarii României primesc pensiile prin Poșta Română, iar aceștia ar trebui să știe că undeva începând cu 20-22 noiembrie colegii noștri au făcut viramentul către Poșta Română, astfel încât în decembrie, la început, factorii poștali să livreze pensiile românilor.

Cei care își primesc pensiile pe card trebuie să știe că, ca de obicei, după 12 decembrie își vor primi pensiile pe card”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

Beneficiarii de beneficii și prestații sociale și-au primit banii încă din 8 decembrie.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.