“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

VICTIMELE UNOR PROXENETI / Cadavrul unei femei, descoperit într-un geamantan, într-o remorcă din oras. O altă victimă, încă în viața, găsită alături

Un cadavru a fost descoperit într-o remorcă aflată într-o parcare pe strada Oneștilor din Oradea, relatează presa locală. Alături a mai fost găsită o victimă, în viață.

cadavru remorca oradea

UPDATE Cadavrul se afla într-un geamantan.

Cea de-a doua victimă, tot femeie, a fost găsită în același loc cu multiple leziuni, dar încă în viața, potrivit Digi24. Aceasta a fost dusă de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale și urmează să fie examinată de un medic legist.

Polițiștii și criminaliștii fac cercetări, ipoteza cea mai probabilă fiind cea potrivit căreia cele două femei ar fi victimele unor proxeneți.

Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona blocurilor de lângă parcare și discută cu locatarii din zonă.

Știrea inițială

Marți dimineața, cei care locuiesc pe strada Oneștilor au fost surprinși de un eveniment șocant. Un cadavru a fost descoperit într-o mică remorcă acoperită cu prelată, parcată înr-un spațiu amenajat de lângă blocuri, transmite Bihoreanul.

Remorca se afla pe locurile de parcare, amenajate spre strada Chimiei.

Locul a fost împânzit de polițiști, criminaliști și mascați. Autoritățile au intervenit prompt, iar zona a fost izolată cu o bandă de delimitare pentru a asigura securitatea și pentru a permite investigațiile.

Cadavrul a fost ulterior ridicat de către un echipaj de pompe funebre, iar criminaliștii au continuat să investigheze, colectând probe de pe remorcă și din împrejurimi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.