Vestea care a căzut ca un trăsnet în tenisul mondial. Ruptura dintre Simona Halep și Toni Iuruc a făcut senzație

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc nu putea să treacă neobservat și la nivel internațional. Mai multe publicații comentează o veste care a căzut ca un trăsnet în tenisul mondial.

Vestea divorțului dintre Simona Halep și soțul jucătoarei de tenis, Toni Iuruc, a făcut vâlvă nu doar în România, ci și pe plan internațional. Presa din străinătate a comentat știrea mondenă a momentului în „Sportul Alb”.

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc, comentat în presa internațională
Essentially Sports, o publicație care este în proprietatea companiei media din India și care abordează tenisul sau golful, a scris: „Miliardarul Toni Iuruc anunță despărțirea șocantă de Simona Halep, după doar 11 luni de mariaj”.

Australienii de la news.com au comentat ruptura din perspectivă financiară: „Divorțul de milioane care uimește lumea tenisului”.

Tabloidul britanic Express.co.uk a acordat o atenție ridicată veștii venite din România: „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”.

De asemenea, First Sportz, un site din SUA, care este cunoscut pentru informațiile pe care le oferă din tenis, UFC sau sporturile cu motor a folosit o metaforă din „sportul alb”: „Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”.

Despărțirea intre Simona Halep și Toni Iuruc a fost confirmată, ieri, de soțul jucătoarei de tenis. „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a afirmat Iuruc pentru fanatik.ro.

Ce probleme au dus la neașteptata ruptură
După ce va divorța de Toni Iuruc (43 de ani), Simona Halep (30 de ani, 7 WTA) ar plănui să părăsească țara și să se mute în Franța. Sportiva a refuzat să ofere declarații după eliminarea de la US Open și nici nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare.

De vină ar fi problemele din viața personală, mai exact divorțul de partenerul său. În urmă cu câteva luni, cârcotașii declarau că jucătoarea de tenis se iubește cu antrenorul său, Patrick, dar campioana nici nu a vrut să audă de așa ceva.

Simona Halep ar avea în plan și mutarea din România. Cucerită de Coasta de Azur, dubla campioană de Grand Slam ar avea drept destinație Nisa. De la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou, tenismena a mers de mai multe ori în Hexagon. Antrenorul deține acolo cea mai mare bază de antrenament din Europa, potrivit prosport.ro.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *