“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SPORT

Țiriac Jr. s-a enervat și a publicat fișa medicală a Serenei Williams

serena si halep 610x425 1

Serena Williams l-a enervat cumplit pe Ion Țiriac jr., iubitul Soranei Cîrstea, după ce a insinuat că ar trebui să primească titlul de la Wimbledon, câștigat de Simona Halep în 2019.

Americanca și soțul ei au declanșat un adevărat festival de ironii la adresa Simonei, iar fiul magnatului a luat atitudine publicând fișa medicală a Serenei.

Conform prosport.ro. informațiile potrivit cărora Serena Williams a luat de-a lungul timpului diferite substanțe interzise, în baza unor scutiri de uz terapeutic, au fost dezvăluite prima oară la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, de „Fancy Bears”, hackerii rusi care au spart bazele de date ale Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA).

Țiriac Jr. pune la îndoială metodele prin care Williams a cucerit 23 de trofee de Grand Slam: „Dacă vrei să vorbim despre cifre, înainte să întrebi despre numărul 8, să vorbim despre numerele de la 1 la 23, ‘campioano!’”, a punctat acesta pe instagram.

„Să fie clar, toate acestea sunt excepții speciale acordate de zeci de ani aceleiași persoane! Aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise! Ce fac ele pentru un sportiv? Voi traduce efectele lor medicale: 1. antiinflamatoare; 2. îmbunătățesc performanța; 3. reduc oboseala; 4. stimulează recuperarea; 5. cresc forța și rezistența; 6. elimină durerea”, a scris Ion Țiriac Jr. pe Instagram, după ce a publicat fișa medicală a Serenei Williams.

fisa

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.