“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIE

Va fi SCANDAL MONSTRU! Care este PENSIA NESIMTITA pe care o va incasa Augustin Lazar? Ce FUNCTIE NOUA pregătește Iohannis pentru el (SURSE)

augustin lazar 63716200
Augustin Lazăr își termină mandatul de procuror general al României și dorea să-și depună candidatura pentru un nou mandat. Klaus Iohannis părea să-l susțină, însă dezvăluirile cutremurătoare legate de trecutul său l-au făcut să-și depună cererea de pensionare.

Deși Augustin Lazăr nu s-a remarcat prin vreo faptă eroică în cariera sa, acesta va încasa o pensie mai mare decât europenii din state mult mai bogate decât România, mai exact 6.000 de euro lunar. Conform surselor Capital, președintele Klaus Iohannis ar urma să încerce învestirea lui într-o nouă funcție importantă în stat, mai exact cea de judecător la Curtea Constituțională.

Totuși dezvăluirile cutremurătoare cu privire la trecutul lui Augustin Lazăr i-ar putea șifona serios imaginea. Aceleași surse au povestit pentru Capital că ceea ce s-a aflat acum este nimic pe lângă scheleții pe care i-ar ascunde procurorul general al României. Momentan se știe că acesta a refuzat de două ori eliberarea condiţionată a disidentului anticomunist Iulius Filip, închis la Aiud în anii 80. La vremea respectivă, Lazăr era procuror în Comisia de liberare condiţionată a Penitenciarului Aiud.

Procurorii și judecătorii au cea mai mare pensie MEDIE din România, mai exact 14,278 lei! În timpul activității ei beneficiază și de alte indemnizații, primesc locuința de serviciu, diurne, sunt trimiși la cursuri pe banii statului, iar absolut toate medicamentele le sunt decontate. Mulți dintre ei, după ce ajung pensionari de lux, se întorc în câmpul muncii ca avocați sau consultanți juridici.

Gheorghe Bălășoiu este omul cu cea mai mare pensie din România și probabil și din Europa. Încasează aproximativ 12.000 de euro lunar, din care mai bine de 11.000 provin din taxele celorlalți contribuabili care muncesc pe brânci pentru a-și plăti facturile. Pensionarul special a cotizat de-a lungul vieții doar pentru o pensie de 3.600 de lei, dar Parlamentul a decis că noi toți trebuie să-i mai dăm încă 11.000 de euro de la noi din buzunare.

Cam același lucru se întâmplă și cu Augustin Lazăr, dar și cu mulți alți magistrați, în timp ce alte categorii sociale, cum ar fi medicii și profesori nu au nici măcar o pensie de 2.000 de lei lunar.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.