“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATI

Un tanar a fost DISTRUS în bătaie de 3 TIGANI, pentru că și-a apărat iubita. Băiatul, cu DUBLĂ fractură de maxilar, nu poate să vorbească sau să mănânce

tigani

Un tânăr timișorean a fost bătut crunt de trei tigani chiar în fața iubitei sale, alegându-se cu o dublă fractură de maxilar. Vina lui a fost că a încercat să-i potolească pe golanii tigani care îi hărțuiau pritena.

Totul s-a întâmplat în fața Școlii Generale 15. Un tânăr avea întâlnire cu prietena sa. Ajunsă puțin mai repede, fata a fost hărțuită de trei tineri tigani aflați într-un microbuz. Apărut la întâlnire, băiatul i-a rugat pe țigani să termine cu vorbele urâte, fără însă a folosi înjurii. „Nu așa se vorbește cu o femeie”, le-a spus tânărul.

Tiganii au coborât la el și au început să-l lovească. Unul dintre ei l-a lovit de mai multe ori în față, extrem de puternic, cu pumnul, tânărul căzând fulgerat. Cei doi au vrut să-l lovească în continuare cu picioarele, dar au realizat că situația e foarte gravă, astfel că au urcat în mașină și au dispărut.

Băiatul a fost dus la spital și are o dublă fractură de maxilar, fiind incapabil să vorbească sau să mănânce corect.

“Polițiștii ne-au spus că sunt trecuți în baza lor de date încă din anul 2013. Ne-au mai spus și că tatăl lor este cunoscut ca fiind mult mai violent și periculos”, a spus prietena victimei.

Chemați la poliție, tiganii au spus că n-au făcut nimic, dar au apărut și imagini, totul fiind filmat de o cameră aflată în zonă.

Secția 3 a trimis dosarul la Poliția Județeană, acesta nefiind însă soluționat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.