“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Un primar băut la volan, surprins în timp ce mânca zăpadă ca să-i scadă alcoolemia!

36372e20fc3b95cba78ceea6b0de3ac4

Primarul din Măguri Răcătău, Alexandru Livescu, se află în centrul unui scandal după ce a provocat un accident în noaptea de 3 spre 4 februarie, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Evenimentul a avut loc în comuna Măguri Răcătău, iar impactul a avut consecințe grave pentru șoferul implicat în accident.
Polițiștii de la Poliția Florești, care au intervenit la fața locului, sunt acum sub anchetă din partea superiorilor, după ce s-a constatat că testarea alcoolemiei primarului a avut loc cu întârziere. Potrivit informațiilor, primarul Livescu a fost supus testului etilotest abia după trei ore de la producerea accidentului.

Surse din cadrul Poliției Cluj au declarat că cei doi polițiști aveau asupra lor un etilotest defect, ceea ce a întârziat stabilirea nivelului de alcoolemie al primarului.
Primarul a fost transportat la sediul postului de poliție din comună, însă etilotestul utilizat acolo a dat rateuri, determinând polițiștii să îl conducă pe Livescu la cel mai apropiat sediu de poliție echipat cu un aparat etilotest funcțional.

Testarea alcoolemiei a avut loc la ora 5.22, în timp ce accidentul s-a produs la 2.50. Rezultatele au indicat că primarul avea în continuare 0,12 grame de alcool în sânge. Polițiștii implicați în acest caz sunt acum subiectul unei anchete pentru a stabili circumstanțele și eventualele neglijențe care au avut loc.

Un aspect surprinzător al situației a fost dezvăluit de către persoana pe care primarul a lovit-o cu mașina. Aceasta a declarat că după accident, Livescu a fugit de la locul incidentului, a luat un medicament și a început să mănânce zăpadă în încercarea de a-și reveni.
Din cauza stării de ebrietate a primarului, firma de asigurări nu va deconta stricăciunile cauzate în accident, punând povara reparațiilor pe umerii șoferului nevinovat. Acesta va trebui să plătească reparațiile și, ulterior, să se judece cu primarul, în cazul în care acesta refuză să suporte costurile de bună voie.

Aceasta nu este prima dată când primarul Alexandru Livescu atrage atenția în mod negativ, după ce anterior a șocat alegătorii participând la o petrecere de Crăciun într-un spațiu închis, unde fuma fără respectarea regulilor impuse de lege. Situația sa este acum subiect de dezbatere și critici în comunitatea locală.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.