“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Un paznic a pulverizat spray lacrimogen în ochii unui elev pentru că a călcat pe gazon!

image 2023 10 5 26585810 41 spray piper

Un incident nefericit a avut loc la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară „Terezianum” din Sibiu, unde un paznic a fost concediat în urma unei acțiuni controversate în care a folosit spray lacrimogen împotriva unui elev.

Potrivit informațiilor furnizate de directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sibiu, Cosmin Roşu, și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, Constantin Dincă, incidentul a avut loc după ce elevul a călcat pe o porțiune de gazon în curtea liceului, în timp ce portarul păzea un sediu al AJOFM Sibiu aflat în aceeași locație.

Paznicul, deranjat de faptul că elevul a pășit pe iarbă, a acționat cu spray lacrimogen împotriva acestuia, provocându-i disconfort și iritare la nivelul ochilor. După incident, elevul a fost imediat dus la cabinetul medical al școlii pentru a primi asistență medicală, iar starea sa s-a stabilizat ulterior.

Reprezentantul IŞJ, Constantin Dincă, a subliniat că incidentul s-a produs în fața corpului școlii și nu în apropierea sediului AJOFM, iar măsura folosirii spray-ului lacrimogen a fost considerată excesivă și nejustificată.

După investigațiile inițiale, patronul paznicului a luat decizia de a-l concedia pe acesta în urma comportamentului său inacceptabil. Între timp, conducerea școlii și autoritățile competente au luat măsuri pentru a preveni astfel de incidente în viitor și pentru a asigura siguranța elevilor.

Acest incident nefericit aduce în atenție importanța unei gestionări profesionale și adecvate a situațiilor de conflict în școli, subliniind necesitatea de a proteja integritatea și securitatea elevilor în orice situație.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.