Un migrant sărbătorește obținerea cetățeniei suedeze violând o femeie căreia îi spune: „Acum pot face ceea ce vreau”

Un migrant de 29 de ani a fost condamnat la închisoare pentru violarea unei femei la o baie publică din insula Ingarö din arhipelagul din afara Stockholm, relatează Fria Tider.

El a împins-o pe femeie, care nu are abilități de înot, în apă de pe un dig de beton, după care a efectuat violul în apă.

Când a încercat să cheme ajutor, el a tras femeia de par de repetate rânduri. El a mușcat victima, care plângea și era îngrozită de înec.

După aceea, el i-a spus că nu poate vorbi cu nimeni, că va rămâne în tăcere și că poate face ceea ce a vrut el pentru că a devenit recent cetățean suedez.

El a mai susținut că actul sexual a fost voluntar – o declarație pe care instanța de district nu a acceptat-o.

El a recunoscut apoi că ceea ce făcuse era greșit – „haram” – și a spus că i-a sugerat femeii să meargă să vadă un imam.

„Când ești musulmană, rămâi virgină până te vei căsători”, a menționat el. Și a adăugat că atunci când a apărut soarele, a cerut lui Allah iertare.

Instanța locală a condamnat migrantul de 29 de ani la trei ani de închisoare pentru viol. El va plăti, de asemenea, 12000 de euro pentru daune aduse femeii.

Cu toate acestea, bărbatul nu poate fi expulzat conform legislației actuale – pentru că acum este cetățean suedez.

-Articol tradus cu ajutorul Google Translate din presa suedeza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.