“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Un fost premier al Romaniei: Hai că ne-am dat dracu’! Un viitor liberal pentru România: cimitirul!

hartaromania12321 605x403 1

Europarlamentarul Mihai Tudose susține că viitorul României arată foarte sumbru sub PNL și îi acuză pe guvernanți de haos total, dar mai ales de lipsă de omenie față de cetățenii români.

”Un viitor liberal pentru România: cimitirul!

Nu ne plictisim cu Guvernul PNL. Într-atât că nici nu băgăm de seamă că se scufundă țara cu noi cu tot. Zice ministrul Muncii: ”eu nu am să pot să mă clonez, să mă duc peste tot în ţară”. Hai că ne-am dat dracu’! Asta ne mai lipseşte: să ne confirme şi Anisie şi Cîţu că nu se pot clona nici ei. Ce ne facem, pe unde scoatem cămaşa?… Râdem, dar nu e râsul nostru, că de câte ori i-a apucat pe vreunii la putere delirul mesianic ne-am trezit cu oiştea-n gard.

Şi cum să nu fie aşa, când vezi ce poate răspunde un hal de ministru la reproşul presei că a politizat inspectoratele şcolare, numind în 90% din ele inspectori generali de la PNL: „Eu, ca ministru al Educației, nu am nicio pârghie legală să pot profesionaliza și depolitiza Educația”, ţipă Anisie. Şi taxează ca fake news un punct de vedere jurnalistic, dovedind, ca profesoară, că nu stăpâneşte termenii. Deşi tocmai ce-a promis o lege împotriva ştirilor false… Până una-alta, 60% din inspectorii generali au candidat din partea PNL la alegerile locale şi 20% sunt pe listele lor pentru parlamentare, conform jurnalistei cu care a intrat Anisie într-o confruntare isterică.

Mai bine-ar explica de ce şcolile sunt închise şi mallurile deschise, în timp ce toată Europa a procedat invers. Întrebare fără răspuns. E ca şi cum i-am cere ministrului Sănătăţii să explice de ce consideră că nu se impune carantinarea Sibiului, care a trecut de 6 la mie rata de infectare, în condiţiile în care tocmai prin ordin al ministrului Sănătăţii carantinarea zonală se instituie unde rata de infectare trece peste nivelul de alertă (3 cazuri/1000 de locuitori). Ce, era să se cloneze Nelu Tătaru şi să aplice la Sibiu ce a decis la Bucureşti? Aş, nu se poate clona, ghinion…

Deşi, mai bine lipsă de vreo măsură, dacă te gândeşti că ai putea fi anunţat, la 3:45 dimineaţa că de la 5 – adică peste o oră şi un sfert! – intri în carantină. Au păţit-o azi-noapte zeci de mii de oameni din opt localităţi din jurul Timişoarei. Oameni care au adormit cu planuri pentru azi în cap şi s-au trezit în sate blocate de jandarmi…

De ce sunteţi, mă, neoameni? De ce trebuie să vă trezească la realitate firmele de pompe funebre, cum a păţit primarul liberal de Reşiţa? Cu materialul clientului, în continuare: „Eu eram, o spun cu sinceritate, circumspect la agresivitatea sau la forța acestui virus. Recunosc acest lucru. Însă în fața evidențelor nu mai poți fi circumspect”, a admis primarul Ioan Popa, aflând că s-a triplat numărul înmormântărilor din oraş în ultimele săptămâni.

Morala? Să votaţi bine, dragi români, la 6 decembrie! Care veţi mai fi pe aici…printre jalnicele ,, clone” pnl-iste….”, scrie Mihai Tudose.

Stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.