Fost premier, atac la USR-PLUS pentru susţinerea Guvernului condus de Florin Cîţu după scandalul din SUA: „Prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă!”

Fostul premier Mihai Tudose critică USR PLUS pentru susţinerea Guvernului condus de Florin Cîţu, în contextul în care Dacian Cioloş a declarat referitor la scandalul izbucnit în jurul premierului că sunt probleme „personale”, ce trebuie rezolvate personal şi că problemele PNL nu țin de partidul său. Fostul premier vorbește de un adeziv care îi ține lipiți de „ciolan”.

«Adezivul ,,Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de ,,problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă…
Declarația domnului Cioloș: ,,Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.”
Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început….
Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică ,,țeapă” de aprox. 7.000$ unei bănci…. sunt ,,probleme personale”. Sau ,,probleme interne ale PNL”….
Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă!
Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri….
Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe ,,personale”?
Sau e prea puternic adezivul?», a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Sursa: gandul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *