“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

UN ELEV A MURIT / Imagini CUTREMURĂTOARE de la internatul unde un perete s-a prăbușit! Elevi scoși pe brațe de salvatori

image 750x 65806cad3f7d2

Siguranța elevilor a fost zdruncinată când un perete al internatului Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc s-a prăbușit, ducând la o acțiune de salvare intensivă.

ULTIMA ACTUALIZARE la ora 19:28: Din nefericire, unul dintre elevii scoși de sub dărâmături a pierdut lupta!

INFORMAȚIILE INIȚIALE: Imaginea cutremurătoare a prăbușirii peretelui a surprins mai mulți elevi prinși sub dărâmături, iar echipele de intervenție ale ISU au reușit să extragă trei persoane, una în stare gravă.

Ultimele rapoarte indică faptul că una dintre victimele surprinse sub dărâmături a intrat în stop cardio-respirator, dar a reacționat pozitiv la manevrele de resuscitare, fiind transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Operațiunile de căutare și salvare continuă, intensificate prin aducerea unui container multirisc și a unui echipaj complet suplimentar. Incidentul a afectat o zonă de aproximativ 200 de metri pătrați, conform informațiilor furnizate de IGSU.

La fața locului, echipajele de intervenție au mobilizat două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, un camion, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ și trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență.

Operațiunile de căutare a posibilelor persoane surprinse sub dărâmături sunt în desfășurare, iar datele preliminare indică faptul că incidentul a avut loc în internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

IGSU avertizează cu privire la posibilitatea ca mai multe persoane să fie încă surprinse sub dărâmături și intensifică eforturile pentru salvarea acestora.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.