“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Un cititor pe buze a descoperit ce i-au șoptit Charles și Regina Elisabeta prințesei Diana, în ziua „Nunții secolului”

charles Diana

Charles a fost impresionat de imaginea „perfectă” pe care Prințesa Diana a afișat-o în ziua nunții lor. Daily Mail Online a dezvăluit ce i-a spus atunci prințul și ce indicații a primit Lady Di de la Regina Elisabeta, potrivit interpretărilor făcute de un cititor pe buze.

Publicația britanică amintește că Charles a cerut-o în căsătorie pe Diana în grădina de la Castelul Windsor, pe 3 februarie 1981, la doar șase luni după ce cei doi au început să se întâlnească.

Pe 24 februarie 1981, și-au anunțat logodna și nunta, iar britanicii – și întreaga lume – au așteptat cu sufletul la gură evenimentul.

Pe 29 iulie 1981, Prinţesa Diana şi Prinţul Charles îşi spuneau Da în uralele unei lumi întregi, în cadrul unei ceremonii organizate la catedrala St. Paul din Londra.

Charles și Diana au ales pentru cununia religioasă această catedrala, în locul tradiționalului Westminster Abbey, pentru că în ea puteau să încapă mai multe persoane – 3.500 de invitați.

Ceremonia a fost una memorabilă, însă multe detalii ale schimbului de replici între Charles și Diana au rămas mult timp necunoscute.

„Arăți perfect”
MailOnline a dezvălui, sâmbătă, 1 iunie 2024, că Prințul Charles i-a spus Dianei „arăți perfect”, apoi i-a cerut „dă-mi mâna”, ceea ce prințesa a făcut, dar și un „pupic”.

„Trebuie să mâncăm”
După ce alți membri ai Familiei Regale li s-au alăturat la balcon, Charles a comentat: „Este o perioadă îngrozitor de lungă. Trebuie să mâncăm”.

Regina Elisabeta a arătat spre mulțime în timp ce i-a șoptit prințesei să să „se uite” la oamenii care „au fost acolo toată ziua” pentru a o vedea.

În ciuda timidității sale, Diana a iubit farmecul pe care i-l oferea căsătoria cu un prinț, potrivit unor surse, citate de Daily Mail.

„Nunta secolului” a fost transmisă la televiziunile din întreaga lume. 750 de milioane de oameni din 74 de țări au urmărit evenimentul.

Jurămintele lui Charles și ale Dianei au încălcat tradiția atunci când Lady Di a omis promisiunea „de a se supune” soțului ei.

A fost prima față regală care a făcut acest lucru, dar nu și ultima.

Kate Middleton a renunțat și ea la această frază când s-a căsătorit cu prințul William, în 2011, la fel ca și Meghan Markle când s-a căsătorit cu Harry, în 2018, potrivit Daily Mail Online.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.