Umilință TOTALA pentru Klaus Iohannis. Greșeala președintelui

Stelian Ion îl atacă pe Klaus Iohannis după ce aceasta a transmis că Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis.

Stelian Ion l-a atacat dur pe Klaus Iohannis după ce acesta a făcut declarații cu privire la demiterea lui Florin Cîțu.

”Președintele Iohannis este adevăratul artizan al USL2.0. Dacă mai era nevoie de vreo dovadă, avem astăzi încă o confirmare”, a scris miercuri pe Facebook Stelian Ion (USR PLUS), cu referire la mesajul prin care șeful statului a transmis că Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis.

Lipsa sa de apetit pentru reforme reale, negarea cu obstinație a realității, lipsa dorinței de coagulare a forțelor de dreapta sunt mai evidente ca oricând. Klaus Iohannis ajută PSD să revină la putere și a reușit să creeze premisele refacerii unei mai vechi legături de iubire după care se pare că a tânjit atâta amar de vreme. Pentru Klaus Iohannis și „echipa câștigătoare” Constituția a rămas doar un amanunt incomod, iar parteneriatul cu PSD este preferabil celui cu USR PLUS. Cu noi nu pot face combinatiile useliste sulfuroase, cu noi nu pot face manevre de control asupra justiției pentru protecția baronilor galbeni și roșii certați cu legea. Cu useriștii nu te înțelegi, domnule, sunt câini, nu oameni!”, a mai scris Stelian Ion.

Citiți și:  Florin Cîțu, ANUNT FULGER. Ce TINTA si-a propus acum fostul premier

Liderii USR PLUS speră că mai există o cale de împăcare
Stelian Ion este singurul lider USR PLUS care îl critică pe președinte, în timp ce restul liderilor speră ca după congresele PNL și USR PLUS să mai existe o cale de împăcare între cele două părți.

”Lupta lui Iohannis cu pesedismul a fost de fațadă, se vede clar acum. Premierul de la Grivco este uselist pur sange și nu avem ce-i face. Ne-a înșelat pe toți cei care, în mod naiv, am avut o fărâmă de incredere și l-am votat, mulți dintre noi siliți de împrejurări. Am mai pierdut încă o șansă, am mai fost ținuti pe bară încă o tură de un președinte mediocru.

Citiți și:  Scandal monstru în PNL. Cîțu a promis ACEEASI funcție la trei liberali

Reformele reale vor mai aștepta până când politicieni precum cei cu apucături pesediste și useliste vor fi trimiși acasă. Dacă tot se duce sâmbătă la Congresul PNL, Klaus Iohannis ar trebui să-și asume și lansarea oficială a USL2.0: PNL împreună cu PSD, în aplauzele echipei câștigătoare”, a mai scris Stelian Ion.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *