fbpx
GENERAL

ULUITOR! Regina a poruncit: Meghxit are loc „în 72 de ore”

regina m 1

Regina a cerut prințului Harry și Meghan Markle să încheie un acord cu Palatul în termen de „72 de ore” şi să dea toate detaliile despre uluitorul „Megxit”.

Regina Elisabeta, în vârstă de 93 de ani, a dat directiva imediat după decizia-şoc a cuplului de a se retrage din viața regală. În urma unei zile încărcate cu întâlniri și apeluri telefonice, regina le-a cerut ieri ajutoarelor sale „să transforme criza într-o oportunitate”, cerând o „soluție viabilă” pentru Harry și Meghan.

Durerea este mare dacă Regina Elisabeta a II-a dat acest ordin
Harry, în vârstă de 35 de ani, va rămâne în Marea Britanie până când se va finaliza un plan, a raportat The Sun, subliniind că, odată plecat, nu se ştie când se va reîntoarce la Palatul Buckingham.

Harry nu s-a întâlnit încă cu bunica sa, fratele mai mare prințul William și tatăl Prințul Charles, potrivit presei britanice. Între timp, Markle a „fugit” în Canada – unde a lăsat copilul cu o bonă. Se pare că ducii de Sussex doresc să aranjeze lucrurile cât mai repede pentru a duce acea viaţă liniştită departe de problemele casei regale, departe de tabloidele britanice care au contribuit la această decizie şocantă.

Să nu uităm că Harry a avertizat că nu doreşte ca soţia sa să păţească ceea ce a păţit mama sa. Avertismentul l-a dat anul trecut după ce s-au întors din Africa de Sud.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.