“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ULUITOR! Copilul-geniu care a prezis pandemia anunță un nou dezastru! „Din septembrie…”

maxresdefault

Astrologul indian în vârstă de 14 ani, Abhigya Anand, cel care ar fi prezis pandemia de coronavirus încă din vara trecută, face noi predicții.

Copilul-geniu din India a prezis că, în septembrie, omenirea va avea de înfruntat un nou dezastru. Acesta a anunțat că după ce pandemia de coronavirus se va sfârși vor urma alte dezastre pentru omenire.

Abhigya Anand a vorbit, așadar, despre un nou război, dar și despre grave probleme economice la nivel mondial. Tânărul susține că toate acestea vor lua startul din luna septembrie și se vor încheia, conform predicțiilor lui, în martie 2021.

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, spune Abhigya Anand în ultimul clip realizat.

A studiat sanscrita

Abhigya Anand, în vârstă de 14 ani, este un tânăr astrolog – cel mai tânăr adept al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra. Pregătirea copilului indian a început cu niște cursuri avansate de la o vârstă fragedă, iar la vârsta de șapte ani a vizitat temple în India și a studiat una dintre cele mai vechi limbi din lume, sanscrita.

La vârsta de 10 ani s-a înscris la cursuri de astrologie după ce a văzut un afiș care le făcea publicitate. Inițial, existau anumite îngrijorări de faptul că nu ar avea maturitatea necesară pentru a asimila cunoștințele necesare având în vedere vârsta lui, dar nu i-a luat mult timp să iasă în evidență, în calitate de vârf al clasei sale.

Sursa; evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.