SOCANT Băiatul care a prevestit pandemia de coronavirus anunţă acum o NOUA TRAGEDIE pentru Mapamond


Abhigya Anand este un tânăr de 14 ani care a uimit lumea. Băiatul este astrolog şi este cel mai tânăr absolvent al filosofiei hindusă cunoscuta sub numele de Vastu Shastra. În 2019, Abhigya Anand a surprins pe toată lumea când a prezis pandemia de coronavirus. Într-un videoclip urcat pe net, Abhigya Anand anunţat că ”o boală se va răspândi în întreaga lume, din noiembrie 2019 până în aprilie 2020 şi China va fi o ţară foarte afectată”.

Acesta a mai spus despre coronavirus că va dispărea de tot pe 5 septembrie 2020, după ce va începea să scadă în intensitate din data de 31 martie. Până acum, previziunile lui Abhigya Anand s-a adeverit şi în lume sunt tot mai puţine cazuri de îmbolnăvire cu virusul COVID-19.

Argumentul lui Abhigya Anand atunci când a fost prezisă pandemia de coronavirus a fost de natură astrologică, o conjucţie între planetele Jupiter şi Saturn. De exemplu, se spune că ciuma care a pus stăpânire pe Europe în secoului XIV a fost provocată de o conjuncţie între Jupiter, Saturn şi Platon.

Acum, Abhigya Anand spune că omenirea va scăpa de pandemia de coronvirus, dar nu va avea prea mult timp la dispoziţie să-şi recapete suflul. Abhigya Anand susţine că în perioada decembrie 2020 – martie 2021 va avea loc o nouă conjucţie între Saturn şi Jupiter, ceea ce pentru lume înseamnă o nouă tragedie. De data aceasta, ar fi vorba despre o foamete care va cuprinde toată planeta.

Sursa: telekomsport.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.