“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ultimele mișcări în subteranele politicii din Romania pentru dărâmarea Guvernului

media 157288227589825800

PSD pregătește o nouă moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Florin Cîțu, în contextul depunerii candidaturii pentru șefia PNL.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a anunțat că partidul său va depune o moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Florin Cîțu. Liderul social democrat susține că, odată cu acceptarea încrierii lui Cîțu pentru șefia PNL președintele Klaus Iohannis și-a declarat susținerea „necondiționată” pentru un „penal”.

PSD face referire la scandalul provocat de condamnarea actualului premier, în urmă cu 20 de ani, în Statele Unite, pentru conducere sub influența alcoolului.

„Cu un condamnat în fruntea Executivului şi viitor preşedinte de partid, Iohannis şi PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept. Depunerea candidaturii premierului Cîţu la preşedinţia PNL echivalează cu susţinerea necondiţionată a preşedintelui Klaus Iohannis pentru un penal”, a declarat Paul Stănescu.

Potrivit spuselor sale, România a bifat, astfel, o premieră internațională, cu un guvern și un partid istoric condus de un politician care a făcut închisoare.

„Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internaţională ca un Guvern democratic şi un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină «Doar Penali în funcţii publice»”, a declarat Paul Stănescu, potrivit unui comunicat de presă.

Paul Stănescu îl compară pe Cîțu cu Pinocchio
Secretarul general al PSD a precizat că actualii guvernanţi trebuie opriţi înainte de a transforma România într-o ţară penală. El l-a asemănat pe Florin Cîțu cu Pinocchio, celebrul personaj din poveștile pentru copii, căruia îi creștea nasul atunci când spunea minciuni.

„Penali şi mincinoşi! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în Executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcţia greşită şi se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creştere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moţiune de cenzură! Trebuie opriţi înainte de a transforma cu totul România într-o ţară penală, dar liberală!”, a susţinut Paul Stănescu.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.