ULTIMA ORA! Un bărbat a fost ÎMPUȘCAT MORTAL de Poliție in Botosani. Primele informatii

Alertă la Botoșani, unde un bărbat a fost împușcat de polițiști. Din primele informații, bărbatul se afla la volanul unei mașini și a fugit de polițiștii care îl urmăreau. A reușit să iasă din Iași și a ajuns până în Botoșani, fiind urmărit de oamenii legii. Bărbatul a izbit cu mașina sa o autospecială ii au a poliției, iar oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment, după care au tras în mașina care i-a lovit și l-au împușcat pe bărbat. La fața locului a fost chemată o ambulanță.

La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.
Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.
S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.
Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului.
Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului.
Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.