Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INCORECT POLITICISTORIE

Botoșani: Reeducarea elevilor la cheremul institutului terorist Elie Wiesel

image 2023 06 19 123251489

Se pare că antiromânii de la institutul terorist Elie Wiesel, denumit după un impostor dovedit, fac un tur al reeducării naționale, după ce au vizitat școlile din Constanța, acum au primit intrare în școlile din Botoșani.

Scopul? Inocularea în mințile tinerilor români a sentimentului de vinovăție față de istoria națională, cu lupte si jertfe.

Aceștia nu s-au mulțumit cu prezența în sălile de clasă, ci au instalat panouri în oraș, în așa fel încât să atragă atenția populației largi.

Mai pe șleau, scopul este circumcizia cerebrală, tăierea împrejur la creier a tinerelor generații. Condiționarea lor să NU apere interesele neamului din care fac parte.

Acest institut are intrare liberă în școli, se deplasează prin țară, produce materiale propagandistice, intimidează edituri să anuleze evenimente, fac presiuni pe lânga primării să retragă cetățenii de onoare, înlătură plăci memorialistice, schimbă denumirea podurilor și a străzilor, etc. Toate aceste deplasări, proiecte și acte de terorism cultural sunt finanțate din bani de la bugetul statului, adică banii noștri.

Ce fel de țară este România?

Ce fel de țară finanțează denigratori și reeducatori împotriva propriei istorii și culturi?

O țară ocupată.

O colonie iudaică.

I.P.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.