“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ULTIMA ORA Sinucidere la TVR

Breaking News Alert

Un bărbat s-a aruncat de pe sediul central al TVR, din București, zdrobindu-se la impactul cu solul. Poliția anchetează cazul, urmând să stabilească despre cine este vorba și ce motive a avut să recurgă la acest gest extrem.

Tragicul incident s-a petrecut sâmbătă, 21 august, în jurul orei 13.50. Bărbatul, despre care se presupune că ar fi fost angajat al Departamentului de Sport al Televiziunii Române (TVR), s-a urcat pe clădirea turn și s-a lăsat să cadă în gol.

Poliția care a ajuns la fața locului a demarat o anchetă în acest caz de sinucidere şi urmează să stabilească cine este sinucigașul, dar şi motivele care l-au condus la acest gest extrem.

Bărbatul, despre care se crede că este un angajat al postului public de televiziune s-a aruncat apoi în gol, de pe acoperişul clădirii, iar în urma impactului cu solul a murit pe loc.

„La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare de presă.

Cei care au asistat la tragedia de la sediul Televiziunii Române au sunat la numărul unic de urgență 112 și au anunțat incidentul tragic. În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanței, cu paramedici, dar și polițiști care au preluat investigarea cazului.

Cadavrul a fost examinat de paramedicii de pe Ambulanță
Medicii care au examinat corpul bărbatului prăbușit la pământ au declarat decesul acestuia, dat fiind că leziunile pe care le-a suferit în urma impactului cu solul au fost fatale.

Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul, dat fiind că este vorba despre o moarte suspectă.

În același timp, bucureștenilor li se recomandă să evite zona TVR, dat fiind aglomerația foarte mare, din cauza numărului mare de polițiști și forțe de intervenție care au sosit la fața locului.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.