Vedetă TV găsită MOARTA în propria locuință

Jurnalistul Christopher Sign a fost găsit decedat în propria locuință, pe 13 iunie, ora 08.00. Procurorii anchetează cazul drept o sinucidere.

Vedeta TV Christopher Sign a decedat, la vârsta de 45 de ani. Bărbatul a fost găsit mort în propria casă, în jurul orei 08.00, 13 iunie, iar oamenii legii anchetează cazul drept sinucidere. ABC 33/40 a anunțat pierderea colegului jurnalist în dimineața zilei de 13 iunie.

Christopher Sign, fost fotbalist al Universității din Alabama, este cunoscut pentru cartea pe care a scris-o despre întâlnirea secretă din iunie 2016 dintre fostul președinte al Statelor Unite ale Americii Bill Clinton și procurorul general Loretta Lynch, care a generat multe conflicte în sfera politică. „Secret on the Tarmac” (mot a mot, Secret pe Asfalt) a fost publicată în anul 2019.

A câștigat nenumărate premii
„Dacă-l cunoșteai pe Chris, era imposibil să nu-l iubești”, a anunțat canalul de televiziune. „Familia sa era cel mai important lucru din viața lui, motiv pentru care a ajuns să se reîntoarcă la noi în urmă cu patru ani”.

Christopher Sign a lucrat ca jurnalist în Montgomery și Midland/Odessa, Texas, Birmingham și Phoenix. S-a reîntors la ABC 33/40 în anul 2017, după ce a refuzat oferta unei televiziuni de prestigiu din SUA, pentru a putea petrece mai mult timp cu familia sa.

„Ce nu multe persoane știu este că Christopher a refuzat oferta unei mari televiziuni și s-a întors la ABC 33/40, doar pentru a petrece mai mult timp cu familia sa. Astfel, putea să-și vadă băieții mergând la școală în fiecare dimineață, putea să-i privească jucând baseball seara și avea posibilitatea de a merge la pescuit cu ei în weekenduri”, a spus unul dintre colegii vedetei TV.

Bărbatul a jucat fotbal în anii 1990, la Universitatea din Alabama.
A câștigat nenumărate premii, pe parcursul anilor, datorită pasiunii pentru presă și a eforturilor pe care le-a depus.
În anul 2014, a primit premiul Emmy pentru o știre difuzată în exclusivitate despre omorul a doi ofițeri de Poliție din Phoenix. Doi ani mai târziu, a câștigat un Edward Murrow pentru realizarea a două anchete care implicau omoruri.
Christopher Sign și soția sa s-a întâlnit la Universitatea din Alabama, s-au căsătorit și au avut împreună trei copii, conform thesun.co.uk.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!