ULTIMA ORA: SCANDAL IN CURTEA SPITALULUI JUDETEAN! TIGANI INCATUSATI SI LUATI PE SUS DE POLITIE!


SCANDAL LA UPU! TIGANI LUATI PE SUS SI INTRODUSI IN DUBA!

UPU a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a fost din nou scena unui conflict care ar fi putut avea urmări grave. Mai multi tigani au produs panică pe secție, amenințând și tăvălindu-se pe jos pe motiv că nu ar fi fost tratate corespunzător de cadrele medicale.

Trei tigani – doi bărbați și o femeie – care locuiesc în zona gării au ajuns în acestă după-amiază la UPU Buzau cu mai multe leziuni, după ce s-au bătut cu membrii unei alte familii de etnie tiganeasca din cauza unei fete. Aduși cu ambulanța la spital și însoțiți de polițiști, cei trei au început să strige și să amenințe personalul medical pe motiv că le întârzie internarea. Unul dintre bărbați era tăiat la mână, în timp ce alți doi prezentau leziuni superficiale.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! Hal de educatie! Și-a dus copilul in cimitir sa-l invețe cum se blesteamă. Asta după ce (spune ea) nu și-a alergat propria mama cu cuțitul

Circul a început în momentul în care unul dintre bărbați a început să țipe și să amenințe personalul secției. L-au urmat și ceilalți doi, holul UPU devenind scena unor manifestări care au băgat spaima în ceilalți pacienți. Șeful secției, medicul Adrian Zoican, a relatat cele întâmplate:

„Cele trei persoane s-au prezentat la noi în această după-amiază, fiind, se pare, victimele unei agresiuni produse în municipiul Buzău . La un moment dat, cei trei au devenit, la rândul lor, foarte agitați, motiv pentru care au fost invitați afară de către agenții de pază. Pentru că au devenit agresivi, punând în pericol siguranța celor din secție, a intervenit ulterior și poliția.”, a declarat, pentru Reporter Buzoian, medicul Adrian Zoican.

Citiți și:  Familie ATACATA DE UN CLAN TIGANESC cu sticle incendiare! Oamenii ajutaseră o fată să scape de ei

Unul dintre tigani a fost internat pe o secție, în timp ce alți doi au fost luați cu cătușele, urcați în duba poliției și duși la secție pentru audieri.

Secția UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău este aflată în permanență în bătaia puștii, nu de puține ori clanurile de romi reglându-și conturile aici. Vara trecută, un medic și o infirmieră au fost agresați de tiganii care au forțat intrarea în UPU și au năvălit în saloane.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare

loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile