“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

ULTIMA ORĂ Fiola, huiduită într-un cartier din Craiova!

7b3862c5b7c7acdab5ab1bd7209a1433

Ramona Săseannu, jurnalistă la TVR CRaiova, anunta ca Lia Olguta Vasilescu, candidat PSD la Primaria Craiovei, a fost huiduita intr-o vizita in unul dintre cartierele orasului. Ea ar fi fost salvata de Politia Locala.

„Pe surse: Olgi a fost huiduita in Bariera Valcii. A salvat-o Politia Locala”, a anuntat jurnalista Ramona Saseanu pe Facebook.

Jurnalista a venit ulterior cu noi detalii, dupa ce o angajata in administratia PSD i-a reprosat ca minte. „Era sa ia bataie”, a mentionat Saseanu.

Bariera Valcii este un cartier al orasului Craiova. El este delimitat de restul orasului prin intermediul liniilor de cale ferata, situate in partea nordica. Intrarea in cartier se face cu ajutorul podului Bariera Valcii.

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, luni, ca si-a depus oficial candidatura pentru functia de primar al Craiovei. Ea le-a cerut craiovenilor „sa ii dea si Consiliul Local, astfel incat transformarile sa fie cel putin la fel de spectaculoase ca si mandatul trecut!”.

„Astazi, mi-am depus candidatura la Primaria Craiovei! Am alaturi de mine o echipa redutabila, formata din personalitati de forta ale orasului, din mediul academic, mediul de afaceri si din profesionisti ai administratiei locale si centrale. Faptul ca si echipa mea de la Bucuresti vine alaturi de mine in Consiliul Local este o garantie ca, in urmatorii patru ani, toti ne vom mobiliza pentru a dezvolta Bania. In urma cu opt ani, am candidat sub sloganul ‘Craiova meriti mai mult!’. Si am reusit sa schimbam fata orasului! Cati credeau ca vom avea stadionul sau spitalul promise, ca parcurile vor fi premiate la nivel national pentru modul in care au fost reabilitate sau ca vom avea cel mai frumos centru istoric din Romania?

Cu siguranta, Craiova merita totul, dar va trebui sa imi dea Consiliul Local, astfel incat transformarile sa fie cel putin la fel de spectaculoase ca si mandatul trecut!”, a anuntat Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguta Vasilescu a venit la Biroul Electoral Municipal alaturi de sotul ei, Claudiu Manda, care conduce PSD Dolj.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.