“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Anunțul momentului! Olguța Vasilescu și-a dat DEMISIA

Olguta Vasilescu RzV

Anunțul momentului pe scena politică. Lia Olguța Vasilescu a demisionat din funcția de deputat. Fostul ministrul al Muncii va avea o nouă funcție. Despre ce post este vorba?

Camera Deputaţilor a anunțat marți, vacant, un loc de secretar al acestui for, ca urmare a demisiei Olguţei Vasilescu din această funcţie.

S-au înregistrat 167 de voturi pentru şi o abţinere.

Decizia Olguţei Vasilescu de a demisiona din funcţia de deputat PSD, vine după ce aceasta a fost aleasă primar al Craiovei.

Camera Deputaţilor urmează să voteze un nou secretar în Biroul permanent, pentru acest post fiind propus de PSD Daniel Suciu. Votul este secret cu bile.

Olguța Vasilescu a câștigat detașat
Potrivit rezultatelor publicate de BEC, Olguța Vasilescu a câștigat detașat funcția de primar al Craiovei.

Lia Olguţa Vasilescu (PSD) – 34.5%
Nicolae Giugea (PNL) – 29.0%
Antonie Solomon (Partidul Ecologist Român) – 17.6
Olguța Vasilescu revine astfel la Primăria Craiova după ce, timp de patru ani de zile, a fost parlamentar, dar și ministru al Muncii. Deși încă nu a apucat să își ia în primire noul mandat de primar, Olguța Vasilescu a anunțat un mega proiect.

Aceasta este decisă să dea lovitura la Craiova. Nu a mai avut răbdare și a făcut totul public. S-a semnat un contract de sute de milioane de euro prin care s-a dat drumul unui proiect de canalizare în oraș. Mai mult, Vasilescu susține că toate cartierele din periferia Craiovei vor avea parte de canalizare care se va realiza în următorii patru ani.

„S-a semnat primul contract pentru lucrarile de introducere a canalizarii in Craiova. Asa cum am promis, toate cartierele de periferie vor beneficia de canalizare in mandatul meu. Proiectul de canalizare si aductiune a Firului 2 Isvarna are o valoare de 445 milioane de euro si este initiat de mine in mandatul precedent”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.