“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Ultima ora despre Elena Udrea! A venit cererea din Bulgaria

udrea1

Ministerul Justiţiei a informat că a primit joi, 14 aprilie, cererea oficială a autorităţilor judiciare de executare din Bulgaria privind condiţiile de detenţie de care ar beneficia Elena Udrea în cazul predării ei în România.

„Cererea a fost înaintată de îndată Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în vederea soluţionării. Administraţia Naţională a Penitenciarelor va transmite documentul finalizat către Ministerul Justiţiei care, conform legii, îl va înainta Tribunalului Bucureşti, ca instanţă emitentă a mandatului european de arestare (MEA). Tribunalul Bucureşti îl va comunica ulterior autorităţilor bulgare, asigurând şi traducerea acestuia”, a informat Ministerul Justiției într-un comunicat de presă.

În prezent, Ministerul Justiţiei acordă constant asistenţă tuturor autorităţilor implicate în procedurile de executare a mandatelor europene de arestare, ce solicită sprijinul în limitele competenţelor acordate de lege şi cu respectarea deplină a independenţei organelor judiciare.

Reamintim faptul că Elena Udrea va rămâne în continuare în arest preventiv. Decizia a fost luată joi, 14 aprilie, de judecătorii din Bulgaria. Curtea de Apel de la Sofia a confirmat tot ce s-a decis în primă instanţă la Blagoevgrad.

După ce a analizat toate actele, Curtea a decis că mandatul de arestare întrunește toate aspectele necesare. Avocaţii fostului ministru al Turismului au cerut arest la domiciliu pentru Elena Udrea, invocând faptul că are un copil mic şi probleme de sănătate.

Tot apărătorii au solicitat arest la domiciliu cu brățară electronică, pentru a putea fi urmărită. Procurorul a cerut detenție în cazul Elenei Udrea.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.