“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ULTIMA ORA. A fost ASASINAT milionarul Silviu Măndescu?

politia nu treceti

Oamenii legii au descoperit unele detalii în cazul morții omului de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, găsit mort pe un câmp din apropierea Bucureștiului, detalii care pot contura ipoteza unui asasinat.

Noile informații în cazul milionarului Silviu Măndescu, care a fost găsit spânzurat, vineri dimineața, pe un câmp din satul Căciulați, județul Ilfov, arată că bărbatul în vârstă de 52 de ani nu a lăsat bilet de adio prin care să-și justifice gestul.

Din primele cercetări se pare că bărbatul – care avea împreună cu soția sa mai multe firme și centre comerciale în zona Pipera-Tunari – s-ar fi spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

Silviu Măndescu a fost dat dispărut joi de rudele sale, îngrijorate de starea emoțională în care se afla din cauza problemelor financiare pe care le-ar fi avut la firmele pe care le administra, iar după primele cercetări făcute de criminaliști la fața locului, anchetatorii merg pe varianta sinuciderii.

Firmele sale aveau datorii
Momentan se merge pe această ipoteză sinuciderii, însă anchetatorii iau în calcul și altă variantă și se fac cercetări în acest sens.

La fața locului continuă cercetările pentru a vedea dacă într-adevăr afaceristul s-a sinucis. Afaceristul era îngrijorat din cauza datoriilor le avea firmele acestuia. Vorbim despre cinci milioane de lei pe care le-ar fi avut la o firmă și, respectiv, alte 16 milioane de lei la o alta. Potrivit reporterilor Antena 3, cert este că acesta nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să își justifice gestul și mai mult, în urmă cu o săptămână afaceristul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar la petrecere nu a dat nici acolo niciun semn că ar putea să se întâmple așa ceva.

În urmă cu mai mulți ani, Silviu Măndescu a fost consilier local la Sectorul 2, în perioada lui Neculai Onțanu, și tot atunci a și devenit cunoscut publicului. A fost în centrul mai multor scandaluri, printre care și unul legat de un restaurant. Silviu Măndescu a fost implicant recent într-un scandal cu parlamentari AUR.

Sursa: gandul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.