fbpx
GENERAL

crimă de o cruzime greu de imaginat

crima de o cruzime greu de imaginat

Autoritățile italiene au reținut doi frați români, în vârstă de 23 și 25 de ani. Aceștia sunt acuzați că au comis o crimă înfiorătoare asupra unui bătrân din Roma, pe care îl mai ajutau la treburile casnice.

Potrivit presei locale, victima se numea Enzo Vetrano și avea 77 de ani, iar cu cei doi frați români se cunoștea de ani de zile. Din primele informații, se pare că cei doi frați mai lucrau cu ziua pentru bătrân și uneori erau cazați în casa acestuia situată pe Via Lago di Bracciano din Nettuno.

Corpul bătrânului a fost găsit chiar de către soția acestuia, într-o vilă care se construia lângă casa lor. Femeia a rămas șocată când a văzut că bătrânul avea efectiv o gaură în partea din spate a gâtului.

Lângă corpul bărbatului a fost găsit și un târnăcop, care se pare că a fost arma crimei. Anchetatorii au aflat că cei doi tineri reținuți frecventau de ani de zile casa victimei, care adesea îi găzduia și le dădea diverse lucrări de grădinărit și renovare.

De asemenea, cei doi au fost văzuți de vecini la locul crimei, imediat înainte și după uciderea lui Enzo Vetrano. Motivul crimei rămâne încă neclar, dar primele indicii arată că între cei conaționalii noștri și pensionarul italian a avut loc o dispută legată de bani.

„Cei doi frați români au fost arestați la câteva ore după crimă, în imediata apropiere de locu crimei, în timp ce se aflau în mașina lor, care a fost percheziționată. Alte mărturii adunate pe parcursul zilei au confirmat prezența celor doi la locul crimei imediat înainte și după agresiunea suferită de Vetrano.

La sfârșitul investigațiilor, au fost puse sub sechestru locuința unde a fost găsit corpul victimei, arma crimei, mașina menționată anterior, telefoanele mobile ale fraților reținuți și hainele pe care le purtau. Cei doi arestați au fost duși la penitenciarul Velletri, la dispoziția autorității judiciare”, au transmis carabinierii italieni.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.