UE va „importa 70 milioane de africani” până în 2035

UE va „importa 70 milioane de africani” până în 2035″, spune europarlamentarul german Gunnar Beck, denunțând noul pact de migrație „dezastruos”.

Nu ar trebui ca titlul original să citească „încă mai caută” în loc să folosească timpul trecut? 70 milioane de imigranți suplimentari (până în 2035) într-un bloc de 27 de națiuni înseamnă 2,6 milioane pe țară, deși unele țări mai mari, cum ar fi Franța și Germania, ar primi probabil mult mai mulți.


Mâine (duminică, 6 iunie), regiunea germană Saxonia-Anhalt (în partea de nord-est a Germaniei, o versiune a țării trecătoare a lui Trump, și ne referim la asta fără niciun fel de lipsă de respect) merge la urne, și acest recent articol din Politico (puternică alertă MSM) pune AfD cot la cot cu creștin-democrații de dreapta ai Merkel (CDU). De notat:

HALLE AN DER SAALE, Germania – A mai rămas o alegere regională germană înainte ca întreaga țară să meargă la vot, și este o problemă pentru conservatorii Angelei Merkel.

Înaintea votului de duminică din Saxonia-Anhalt, creștin-democrații (CDU) și Alternativa pentru Germania (AfD) votează cot la cot, și un un recent sondaj plasând chiar partidul de extremă dreapta pe primul loc.

AfD este puternic în statul est-german si contează cu sprijinul a aproape un sfert din alegători. Dar asta este mai mult sau mai puțin cota voturilor pe care le-au câștigat în 2016. În loc de o creștere a extremei drepte, este mai presus de toata slăbiciunea creștin-democraților ceea ce ar putea vedea victoria de la AfD, obținând victoria duminică.

Conservatorii au căzut în sondajele la nivel național pe fondul nemulțumirii crescânde față de gestionarea guvernului a pandemiei, o serie de scandaluri de corupție și alegerea foarte contestată a lui Armin Laschet candidat al partidului pentru a lua locul Angelei Merkel.


Când auzim argumente în favoarea imigrației în masă bazate pe „rate scăzute ale natalității”, ar trebui să ne amintim că cele patru vaccinuri pe care ne obligă practic să le luăm la nivel global au implicații cunoscute ale infertilității, în special pentru femei, unde proteina toxică spike – în special în vaccinurile cu ARNm Pfizer / Moderna – se instalează în mari cantitati în jurul ovarelor..

Trebuie să existe o altă agendă în spatele migrației în masă.

Imaginea prezentată (partea stângă) provine dintr-un articol de pe site-ul francez Nice Matin din 18 mai, care raportează asupra afluentei nemaiauzite de 8.000 imigranți ilegali africani în enclava spaniolă Ceuta, un mic teritoriu în Marea Mediterană care se învecinează cu Marocul. Ceea ce l-a determinat pe premierul spaniol Pedro Sanchez să declare o „criză gravă pentru Spania și Europa”. Ne întrebăm o parte a creierului european, comunică cu cealaltă parte?


UE a analizat „importul a 70 de milioane de africani” până în 2035, spune europarlamentarul german Gunnar Beck, denunțând noul pact migratoriu „dezastruos”

DAMIAN WILSON pentru RT – (Damian Wilson este jurnalist din Marea Britanie, fost editor al Fleet Street, consultant în industria financiară și consilier special în comunicări politice în Marea Britanie și UE.)

O figură de frunte în Alternativa pentru Germania, propusă pentru victoria în alegerile germane din această săptămână, Gunnar Beck, atacă pactul migratoriu „profund periculos” al UE înainte de a fi adoptat sub acoperirea unei veri plăcute.

În timp ce „super anul electoral” al Germaniei se concentrează pe statul Saxonia-Anhalt în această duminică, perturbatorii din cel mai mare partid de opoziție din țară, Alternative für Deutschland (AfD), sunt gata să câștige o victorie surprinzatoare, pe măsură ce mesajul său anti-imigrație răsună în inimile națiunii a fostei Germanii de Est.

Situat în topul celui mai recent sondaj de opinie al INSA cu 26% și dupa ce și-a anunțat cei doi candidați principali pentru alegerile federale din septembrie, ambii susținători ai unei linii dure privind imigrația, AfD nu este dispusa să-și suavizeze mesajul.

Figura principală a AfD și eurodeputat, Gunnar Beck, a declarat că un rezultat electoral solid ar fi o armă utilă în lupta partidului său împotriva controversatului Pact al Uniunii Europene privind imigrația și azilul, care urmărește să-și înroleze membrii într-o redistribuire centralizată a solicitanților de azil în întregul bloc.

„Lucrez la pactul de migrație al UE de ceva timp și pentru mine adoptarea unui astfel de pact ar fi dezastruoasă”, a spus Beck pentru RT.com:

„Pentru că UE nu cu mult timp în urmă vorbea despre importul a până la 70 de milioane de africani în Europa până în 2035. În umila mea părere, nu de asta avem nevoie pentru a ne moderniza economia”

„Și, deși cifra pare ridicată, când membrii campaniei noastre privind pactul migratoriu- inclusiv delegați din Danemarca, Estonia, Franța și Belgia – s-au întâlnit cu Comisia anul trecut, cifra migrației a fost adusă la cunoștință dar nimeni din Comisie nu a negat-o. „

Această sugestie de încurajare activă a imigrației interne către UE a plutit la Bruxelles de ceva vreme, în timp ce guvernele din întregul bloc caută modalități de abordare a fenomenului cunoscut sub numele de „îmbătrânirea Europei”, unde populațiile în vârstă de 65 de ani sau mai mari și rata de natalitate scăzută reprezintă „provocări sociale, economice și politice considerabile în țări precum Germania și Italia”, potrivit Pew Research Center, un grup de reflecție cu sediul în Washington.

Unii politicieni, cum ar fi fostul președinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, consideră că un aflux de lucrători mai tineri din Africa este soluția.

Între timp, pactul privind imigrația pare blocat în prezent în comisiile parlamentare, înțelepciunea primită este că, este blocat în mod deliberat până când rezultatul alegerilor federale germane este cunoscut în septembrie.

Beck sugerează un motiv alternativ pentru întârzierea neobișnuită.

„Nu a trecut prin toate comisiile din Parlamentul European, iar negocierile Consiliului [Europei] nu au început, dar cred că UE ar dori să promoveze legislația începând cu luna iulie”, a spus el.

„Acum că toate țările elimină treptat blocarea și oamenii se simt, în general, mai bine cu ei înșiși și pot să iasă din nou din casă. Așadar, posibilitatea este ca aceștia să încerce să folosească atmosfera generală bună – vară combinată cu relaxări coronavirus – pentru a continua acest pachet legislativ profund periculos ”, a spus Beck.

Și poate că Beck are dreptate. Deoarece ultima sesiune plenară a Parlamentului European are loc la începutul lunii iulie și apoi nu mai are loc până la jumătatea lunii septembrie. Dacă propunerile de pact sunt transmise deputaților europeni în iulie și inevitabil sunt adoptate, există suficient timp pentru ca acesta să-și piardă înțepenirea extinsă în timpul vacanței de vară. Va fi exact cum ar fi fost acolo tot timpul.

Acest lucru ar trebui să funcționeze bine pentru AfD la alegerile federale, care sunt programate pentru 22 septembrie, dar Beck nu este atât de sigur.

„Este posibil ca imigrația să devină o problemă importantă în alegerile federale”, a spus el. „Iar pactul UE privind imigrația pentru cei ca noi în delegația UE este o campanie importantă, dar dacă asta poate fi transformată într-o campanie electorală este o poveste diferită.”

Fără îndoială, o victorie duminică pentru AfD ar indica faptul că, în ciuda creșterii uriașe a popularității Partidului Verde la nivel național, germanii sunt interesați mai mult decât schimbările climatice, în special în state precum Saxonia-Anhalt, care găzduiește una dintre cele trei mine principale de cărbune din Germania. Un sondaj recent de acolo a constatat că schimbările climatice au fost considerate importante de doar 6% dintre respondenți, în timp ce un sondaj național a arătat că 75% dintre oameni erau preocupați de planetă.

Observatorii îi compară pe alegătorii din Saxonia-Anhalt – care are o populație de 2,2 milioane de locuitori – cu acei „de stânga” pe care i-a evitat Donald Trump și așa-numiții votanți ai ‘Red Wall’ din Marea Britanie care au simțit că partidul lor tradițional nu mai este reprezentantul lor. Beck este de acord.

„Alegerile din această săptămână vor fi probabil prima dată când vom deveni cel mai puternic partid unic și va fi un succes imens”, a spus el. „Există o nemulțumire largă în estul Germaniei cu privire la starea politicii din această țară și această nemulțumire se poate traduce fără fricțiuni într-un sprijin crescut pentru AfD, deoarece partidul nostru nu este stigmatizat acolo. În vestul Germaniei este cu mult mai dificil. Campania de a ne stigmatiza a avut mai mult succes, iar unele dintre celelalte părți profită de acea nemulțumire. Dar nu noi. ”

Acele eforturi de discreditare a unui partid, care cel mai probabil s-ar situa alături de dreapta conservatoare din Marea Britanie, au un mare impact electoral. În ciuda faptului că coalițiile sunt banale în Germania, nimeni nu îndrăznește să se asocieze cu AfD.

Deci, în ciuda faptului că s-a situat în topul sondajului de săptămâna trecută din Saxonia-Anhalt, chiar dacă AfD câștigă cea mai mare cotă de vot duminică, acesta va fi retrogradat pe băncile opoziției, datorită unui acord de coaliție între trei părți, între Verzi, Social-democrați și creștin-democrați, poreclit „Kenya”, deoarece culorile partidului lor verde, roșu și negru fac ecou steagului națiunii africane.

Dar o victorie AfD va avea un anumit impact. Ar fi o mare rușine pentru instituția aflată la conducere, în special pentru CDU, care se va confrunta cu alegerile din septembrie fără Angela Merkel și vor înfrunta propriile bătălii interne, în timp ce unii membri cer o înclinare spre dreapta sub conducerea lui Armin Laschet, lipsit de carismă.

Cu toate acestea, cel puțin pentru moment, AfD va câștiga și, chiar dacă va enerva partidul că i se refuză locul la putere, cel puțin susținătorii săi pot fi siguri că marchează diferența.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!