“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATIPOLITICASTIRI

UDREA – INAPOI IN TARA! BOMBA a explodat. Iata planurile blondei, credeati ca sta mult in Costa Rica?

udrea inapoi

La mai bine de o săptămână de când a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea a dezvăluit când va reveni în România. În prezent, fostul ministru al Turismului se află în Costa Rica, unde locuiește încă de la începutul sarcinii sale. Ea va deveni mămică pentru prima dată în toamna acestui an.

Mărturisirea-bombă în legătură cu revenirea în țară a fost făcută de Elena Udrea apropiaților după ce s-a informat extrem de bine. Astfel, fosta blondă de la Cotroceni s-a decis să se întoarcă în România peste 11 ani, conform spynews.ro. Explicația e simplă! Conform legii, peste 11 ani se va prescrie pedeapsa definitivă luată de magistrați Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în urmă cu o săptămână. În Codul Penal este specificat faptul că termenul de prescripţie a executării pedepsei, în cazul Elenei Udrea, este “5 ani, plus durata pedepsei ce urmează a fi executată (n.r.: 6 ani)”, termenul socotindu-se “de la data când hotărârea de condamnare a rămas definitivă” .

VEZI SI: DEZVALUIRI SOC pe surse: SENTINȚA lui Liviu Dragnea se știe în PSD

De asemenea, în cei 11 ani pe care vrea să-i petreacă departe de țara natală, Elena Udrea intenționează să stea departe de probleme… și, cine știe, poate va reuși să-și deschidă afacerea dorită în Costa Rica. Totuși, planurile fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului ar putea fi date peste cap, pentru că oficialii din Poliţia Română au luat legătura cu autorităţile din Costa Rica, pe care le-au informat în legătură cu situaţia vedetei. Reprezentanții legii de acolo ar trebui să o reţină sau o aresteze, timp în care Ministerul Justiţiei din România ar putea să efectueze demersurile necesare pentru extrădare.

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.