“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Tsunami pe scena politica. Dezvaluiri despre cele 100 de milioane de doze de vaccin

covid 19 vaccine virus bk 1500 871 1200x600 1

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a provocat un tsunami după ce a declarat că fostul ministrul al Sănătății Vlad Voiculescu ar fi achiziționat 100 de milioane de doze de vaccin pentru doar 15 milioane de români. Reacțiile după dezvăluirile liderului PSD nu au întârziat să apară, Vlad Voiculescu l-a acuzat pe acesta de minciună şi manipulare.

Marcel Ciolacu a stârnit un tsunami după dezvăluirile referitoare la achiziţia de vaccinuri. În replică, Vlad Voiculescu îl acuză pe liderul PSD de minciună şi manipulare, iar fostul ministru PNL Alexandru Nazare a declarat că ”nu am fost de acord cu suplimentarea achiziţiilor de doze de vaccin”.

Nea Ciolacu a deschis iar gura şi a scos din nou ceva urât-mirositor. Noile declaraţii calomniatoare despre Dr. Ioana Mihăilă şi USR miros a prostie, miros a minciună, miros a stat USL-securistoid care nu ştie decât să fure şi să arunce cu rahat în oricine îi încurcă. Nea Ciolacu zice de un memorandum din mai 2021 pentru achiziţie de vaccinuri şi pune asta în legătură cu expirarea unui milion de doze zilele trecut, a scris fostul ministru al Sănătăţii.

Vlad Voiculescu îl atacă pe Marcel Ciolacu după dezvăluiri
Vlad Voiculescu e replicat că ”prostia” constă în faptul că Marcel Ciolacu se referă la un memorandum pentru livrări în anii 2022-2023.

Suntem în aprilie 2022, cu siguranţă nu a expirat nimic ce ar fi fost livrat în 2022-2023. O mică prostie şi manipulare deci. Dar prostia şi mai mare este că aruncă vina cumpărării unor vaccinuri ministrului (USR) şi vicepremierului (USR). Ori un memorandum se face tocmai atunci când decizia nu se ia la nivelul unui ministru ci la nivelul întregului guvern – decizia finală fiind mereu a premierului.

Eu am cerut în repetate rânduri publicarea înregistrării şedinţei de guvern din martie. Veţi auzi acolo atât intervenţiile mele im care atrăgeam atenţia asupra cantităţii şi asupra bugetului insuficient al Ministerului Sănătăţii cât şi dezacordul dintre Alexandru Năzare şi Florin Citu pe aceasta tema pentru că primul nu înghiţea aberaţiile şi anti-matematica lui Cîţu – premier la data respectiva. Dr. Ioana Mihăilă a sunat probabil zeci de ministere ale sănătăţii din Europa şi nu numai ca să re-vândă vaccinuri şi să reducă risipa făcută de domnul Cîţu cu comenzile de vaccinuri de parcă ar fi fost într-un bar în SUA, a mai scris Voiculescu.

Vlad Voiculescu spune că totul a fost pe mâna lui Florin Cîţu şi că el primea doar sarcini
De la achiziţia vaccinurilor la comunicare şi logistica – totul a fost în mâna PNL – mai precis Florin Citu, CNCAV. Negocierile se făceau printr-un consilier onorific al domnului Andrei Baciu (PNL, vicepreşedinte al CNCAV) şi mergeau pentru decizie direct la premier – iar premierul semna.

Ministerul Sănătăţii primea apoi sarcina să facă “formalităţile”. Aceasta este problema pe care am semnalat-o chiar atunci şi anume la cel mai înalt nivel administrativ (în şedinţă de guvern) şi politic (în şedinţele de coaliţie). Nu pot să spun că mă mai miră cu adevărat ceva, e doar îngrozitor de trist că ţara a ajuns din nou pe mâna lor şi îşi permit chiar orice, a încheiat Vlad Voiculescu în replica sa de pe social media.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.