“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Trei tineri, cel mai probabil români, filmați ținându-se în brațe, înainte de a fi luați de ape, în Italia

tineri luati de ape 768x514 1

Trei tineri au fost luați de ape în timpul inundațiilor din Italia. Imaginile surprinse la fața locului îi arată ținându-se în brațe, înainte de a dispărea în puhoi. Mașina cu care au ajuns în zonă are numere românești.

Tinerii, două fete și un băiat, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, au fost luați de apele râului Natisone, în provincia italiană Udine.

Publicația italiană Il Messaggero scrie că cei trei sunt fie de naționalitate română, fie originari din România.

Este vorba de o fată de 20 de ani, fiică a unor români, care locuiește în Campoformido (Udine), născută la Colleferro (Roma), de o altă ă fată, în vârstă de 23 de ani, care venise din România în urmă cu trei zile pentru a-și vizita părinții care locuiesc la Udine și de un tânăr de 25 de ani, șoferul mașinii cu care au ajuns în zonă, care locuiește în Austria, dar are domiciliul în Udine.

Cautări disperate
Un trecător a fost cel care a tras semnalul de alarmă când i-a văzut pe cei trei tineri captivi în râul Natisone, în Premariacco (Udine), însă victimele au ratat prinderea unei frânghii lansate de salvatorii ajunși la fața locului, apoi au dispărut în ape.

Pompierii din Udine, sprijiniți de elicopterul departamentului de zbor al comandamentului din Veneția, îi căutau încă vineri seara, potrivit sursei citate.

La căutări au luat parte și scafandri sosiți Veneția, împreună cu operatori specializați de la celelalte trei comandamente de pompieri din Friuli Venezia Giulia.

Ancheta a fost preluată de carabinieriii de la Compania Cividale del Friuli.

Potrivit presei italiene, cei trei ar fi venit la scăldat, deși în zonă există interdicții care avertizează cu privire la riscul de înec.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.