TRAGEDIE URIASA Un microbuz s-a răsturnat și a luat foc. 12 oameni AU MURIT

Un microbuz care transporta migranți s-a răsturnat, duminică, și a luat foc în estul Turciei, anunță presa internațională.

În urma accidentului 12 oameni au murit și alți 20 au fost răniți, precizează agenția turcă de știri Anadolu, citată de Associated Press.

Vehiculul s-a răsturnat într-un șanț, noaptea, în apropiere de Yumakli, în provincia turcă Van, care se învecinează cu Iranul.

Imagini cu supraviețuitori răniți, gemând de durere și primind primul ajutor la fața locului, au fost difuzate de posturile turce de televiziune.

Migranții, majoritatea din Iran, Afganistan și Pakistan, trec în mod regulat granița în Turcia pe jos, înainte de a lua bacul spre marile orașe, precum Istanbul sau Ankara.

Retragerea accelerată a americanilor din Afganistan i-a determinat pe și mai mulți afgani tineri să plece din țară, alegând rutele muntoase, potrivit lui Metin Corabatir, președintele Centrului din Ankara pentru studii în domeniile Migrației și Azilului.

În iunie 2020, peste 60 de migranți au murit înecați în lacul Van după ce barca lor s-a răsturnat.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.