“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
UMOR

Top 3 cele mai parasute românce

crv

Locul 3: Niculina Vasile din Copălău visează, când face amor cu bărbatul ei, că este în cabina de vot și votează cu Ion Iliescu. Bărbatul dânsei bând foarte mult, doamna Vasile nu a mai visat că votează cu Ion Iliescu din 1998, dar își amintește cu plăcere și în ziua de astăzi cum, la prezidențialele din 2000, a avut orgasm dublu, și încă din ăla pe bune, întrucât a votat de două ori cu Iliescu. Cei 500 de mii de lei pe care i-a luat pentru fiecare vot i-au dus vorba că e cam parasuta, dar doamna Vasile nu pleacă urechea la ce vorbește lumea și, când e cu amantul, visează că votează, pe ascuns, cu Ponta.

Locul 2: Petruța Haralamb din Cilibia și-a cumpărat acasă o canapea ca la Capatos. Când îi vine bărbatul de la crâșmă, indiferent de oră și de perioada aia a lunii, o găsește în vârful canapelei îmbrăcată sumar și nebărbierită, chestie care îl excită atât de tare că nici nu se mai duce în șopron după lopată – o bate cu mâinile goale, iar, dacă e trecut de 12 noaptea, o și înjură.

Locul 1: Lucica Beldeanu din Licurici este o împătimită a mitei “amoroase”, fiind arestată în repetate rânduri din această cauză. Ce-i drept, de tot atâtea ori a fost eliberată datorită mitei “amoroase”, pentru că, trebuie spus, doamna Lucica nu știe literele alfabetului și nu a putut scrie cărți în închisoare. Interesant este că Lucica Beldeanu a ajuns dependentă de mita “amoroasa” fără a lucra o zi la stat; fiind casnică, ia mită “amoroasa” acasă, de la oricine trece pe stradă. Procurorul DNA din Licurici nici nu mai știe ce să facă: faptul că i-a scris acolosha MITĂ cu cerneală simpatică nu sperie pe nimeni. – Sursa: Revista Kamikaze

VEZI SI: Top 10 români cu neveste curve

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.