fbpx
JUSTITIENOUTATI

AMANTĂ DE PROCUROR DNA FACE CEVA PE POLIȚIE!

cap site 1 696x298 1

Concubina – avocat Calagiu, alături de ”suspecții clasați” de tatăl fetiței sale

Procurorul militar anticorupție Radu Mihăiță Cazacu se pensionează! De bună voie și nesilit de nimeni! De fapt, nu chiar așa, ce este drept… La iminenta decădere a celui care ajunsese să fie privit în sistem drept ”Noul Dumnezeu al Portocalelor” din ”Frăția Procurorilor” contribuind două recente acțiuni ”sinucigașe”, cel puțin din punct de vedere profesional.

tribunal

tribunal 2 1

Și la care au apelat concubinii Radu Mihăiță Cazacu și Elena Theodora Calagiu. Procurorul și avocata din oficiu care nu doar că au făcut o fetiță împreună! Dar ale căror nume se regăsesc și în halucinantul dosar penal nr. 1658/P/2022, aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Cel în care se fac audieri despre cum un suspect ”mort de foame” într-un dosar instrumentat de procurorul Radu Mihăiță Cazacu a primit nu doar clasare, dar și proprietatea firmei de zeci de milioane de euro la care era angajat cu carte de muncă! După care a plătit 1.300.000 de euro concubinei procurorului care l-a lăsat în libertate! Cu acte! Acte pe care însă Elena Theodora Calagiu și ”miliardarul procurorului Cazacu”, Petrescu Ștefan Renato refuză să le predea ofițerilor de poliție judiciară și procurorilor de caz! În ciuda nenumăratelor demersuri oficiale făcute! Mai mult decât atât, în documentele de la dosarul cu care noul procuror șef al DNA ar mai putea spăla din rușinea numirii comisarului – șef Marius Indrieș în fruntea ”echipei de verificări ANABI”, avocații de casă ai ”frăției procurorilor” vorbesc între ei fără nicio jenă… Pe mail… Despre ”prețul corect” pentru care pot ”cumpăra” judecătorii CAB!!!

Adresa nr.79510
Mai – marii Poliției Române, Ministerului Afacerilor Interne și celorlalte structuri ale statului român care se umflă în declarațiile publice de parcă ar avea ”tres cojones” în închipuita luptă purtată pentru independența Justiției ar trebui să le crape obrazul de rușine! Și să își dea demisia de îndată! Că doar nu sunt ”condamnați la locul de muncă” cel aducător de sporuri de zeci de mii de lei și de pensii speciale cum nici cei mai puternici lideri ai lumii nu visează! Sau să se apuce imediat de treabă și să dea drumul la dosarul penal nr. 1658/P/2022. Cel ținut blocat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București de ”jetul” cu care concubina procurorului DNA – Militar, Radu Mihăiță Cazacu tratează toate demersurile legale ale polițiștilor de caz!

Mai ales că este suficient doar să ai ”tupeul” de a citi documentele – acte, contracte, facturi, declarații – deja existente în dosar, pentru a lăsa Justiția adevărată, nu cea paralelă, să își facă treaba. Și dacă tot nu mai se află la butoanele operative ale Direcției Naționale Anticorupție și Parchetului General ”agheasmele” de procurori – șefi Crin Bologa și Gabriela Scutea, poate că înlocuitorii Marius Voineag și Alex Florin Florența își vor găsi, totuși, două minute să citească și documentul oficial de mai jos. Și să explice apoi de ce ”structura de elită” a DNA nu îndrăznește să miște nici măcar o hârtie în dosarul în care concubina procurorului Cazacu face pur și simplu ”ceva” pe Poliția Română!

După nenumărate alte demersuri, și o ultimă ”solicitare expresă” semnată de un chestor și un comisar șef de poliție având aceeași soartă, cea a aruncării la coș!

Așa că, dacă nimeni din sistem nu îndrăznește să dea drumul mai departe, pe circuitul procedural strict legal al acestui nou demers juridic din Dosarul 1658, uite că o facem noi! Barem să se știe că se știe! Așa cum ar fi bine să se știe și că ”mailurile de serviciu” ale celor implicați în ”cumpărarea ca la piață” a ”dreptății” judecătorilor de la Curtea de Apel București au ajuns tot la noi!

”România

Ministerul Afacerilor Interne

Inspectoratul General al Poliției Române

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice

Nesecret

Giurgiu

Nr. 79510

Din 15.02.2023

Nr.ex. 1

Către

S.C. GBC BUSINESS CRIAD SRL

Mun. Giurgiu, str. Nikolai Gogol, bl. B3/1B, Parter, ap. 2, Jud. Giurgiu

În interesul cercetărilor ce se efectuează în dosarul penal nr. 1658/P/2022, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în temeiul art. 170 alin. (1) din C. pr.pen., vă rugăm să ne predați, de urgență, în copie conformă cu originalul, facturile fiscale emise conform următoarelor contracte de asistență juridică încheiate cu ”CABINETUL INDIVIDUAL DE AVOCATURĂ CALAGIU ELENA – THEODORA”: contract seria GR nr. 02638/22.08.2019 modificat prin actele adiționale nr. 1/17.08.2022, nr.2/02.02.2021, nr. 3/11.03.2021, în valoare de 250.000 euro; contract seria GR nr.02636/19.08.2019, modificat prin actele adiționale nr. 1/03.08.2022, nr. 2/02.06.2021, nr. 3/10.11. 2021 pentru suma de 935.000 euro; contract seria GR nr. 02009/14.10.2020, modificat prin actele adiționale nr. 1/20.04.2021, nr.2/26.05.2021, pentru suma de 130.000 de euro.

Citeste tot materialul pe Ziarul National

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.