“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ȘTIRI BUZAU

Tigani lautari BATUT CRUNT de patronul unei discoteci din Buzau

Haha! Asa stire de tot rasul nu prea am mai vazut de ani (cel putin pe Buzau)!

De pe ziarul “Adevarul”:

Programul susţinut de Marinică Nămol şi lăutarii săi într-o discotecă din satul Tăbărăşti, judeţul Buzău, s-a încheiat cu scandal. Patronul localului i-a luat la pumni pe doi dintre membrii formaţiei după care i-a dat afară, fără să le mai dea şi instrumentele. Pentru recuperarea acestora, a fost nevoie de intervenţia Poliţiei.

Un apel la 112 anunţa la ora 4 dimineaţa izbucnirea unui scandal mosntru între membrii unei formaţii de lăutari şi patronul discotecii din Tăbărăşti, comuna Gălbinaşi.

Marinică Nămol şi instrumentiştii lui tocmai se pregăteau să pună punct programului de manele atunci când patronul discotecii ar fi mers la balconul de deasupra scenei pentru a-i lua la bătaie pe tehnicienii care demontau boxele.

”Eram în timpul cântării iar incidentul s-a întâmplat în loja de deasupra scenei unde sunt mese cu invitaţi. După ce au plecat clienţii de sus, băieţii de la tehnic s-au dus să strângă aparatura şi în timp ce demontau boxa patronul a început să-l lovească pe unul dintre băieţi. Fără niciun motiv”, ne-a declarat Marinică Nămol, şeful formaţiei.

Cântăreţii de pe scenă au oprit programul şi au încercat să aplaneze scandalul. Degeaba, pentru că patronul, foarte agresiv, i-a dat afară pe toţi după care s-a baricadat înăuntru. Pentru a-şi recupera instrumentele şi aparatura de sonorizare, Marinică Nămol a decis să sune la 112 ca să ceară ajutorul Poliţiei.

DE TOT RASUL:

”A trebuit să depunem plângere la poliţie pentru că nu ne dădea drumul în local. Dacă încercam să intrăm cu forţa nu făceam altceva decât să amplificăm scandalul. Chiar şi dacă ar fi fost băut, nu trebuia să aibă dreptul să procedeze aşa. Nu e normal să mergi la o cântare şi să ajungi să îţi recuperezi instrumentele cu poliţia. Mi-a rănit doi colegi, pe violonistul de 25 de ani, şi pe un tehnician, de 37 de ani, care se simte rău”, spune Marinică Nămol.

Instrumentele şi aparatura pe care patronul discotecii din Tăbărăşti le-a sechestrat aparţin unui cunoscut organizator de spectacole de manele, Iosif Puiu Gheorghiu, fostul impresar al lui Florin Salam. Agresorul lăutarilor s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru furt.

Nota noastra: Ne intrebam daca acesti “lautari” nu cumva fac evaziune fiscala. Platesc ei oare taxe la ANAF? Hmmmm….

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.