“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

The Creator (2023) / Creatorul – film online subtitrat

The Creator (2023) - film tradus in romana gratis

the creator 322956l

“The Creator” este un film regizat de Gareth Edwards și are în distribuție actori precum Gemma Chan, Allison Janney, John David Washington, Ralph Ineson și Ken Watanabe. Filmul este încadrat în multiple genuri, cum ar fi acțiune, aventură, dramă, SF și thriller, având o durată de 133 de minute.

Sinopsisul filmului prezintă o poveste dintr-un viitor apocaliptic, în care o luptă se desfășoară între rasa umană și forțele inteligenței artificiale. Protagonistul, Joshua, un fost agent special afectat de dispariția soției sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, creatorul misterios al unei inteligențe artificiale avansate. Acest Creator a dezvoltat o armă capabilă să pună capăt războiului și chiar omenirii.

Datorită conținutului său vast și a multiplelor genuri pe care le îmbină, “The Creator” promite să fie un film captivant, cu elemente de acțiune și suspans, dar și cu teme speculative privind viitorul tehnologiei și impactul acesteia asupra umanității.

Pentru a obține o recenzie detaliată și mai cuprinzătoare, ar fi recomandabil să cauți păreri ale criticilor de film sau feedback-ul publicului care a văzut deja filmul după premiera sa.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.