“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Nuntă pe Bani (2023): Mai mult de 100.000 de spectatori au luat parte la premiera noului film semnat de Mircea Bravo!

Nuntă pe Bani 2023 - film românesc online

0170c00d496f40150a68085d3b3c121aed16793d

După doar o săptămână de la debutul său pe marile ecrane, comedia “Nuntă pe bani” a lui Mircea Bravo a cucerit prima poziție în topul box office-ului românesc.

Filmul, cu Mircea Popa și Alexandra Spătărelu în rolurile principale, a atras peste 101.000 de spectatori în sălile de cinema din întreaga țară. În plus, înainte de lansare, s-au vândut aproximativ 38.000 de bilete în avans, conform unui comunicat oficial transmis de organizatori.

NUNTĂ PE BANI 2023

Distribuția acestui film este formată din talentați actori precum Alexandra Spătărelu (în rolul protagonistei), tanti Lenuța (cunoscută ca Bunica din Chinteni), Elena Ivanca, Adrian Cucu, Bob Rădulescu (cunoscut online sub numele de Haurențiu), Ionuț Rusu și Dan Chiorean. De asemenea, în peliculă apare și solista Carmen Chindriș, alături de Taraful Rutenilor.

Mircea Bravo a transmis un mesaj de mulțumire publicului: “Vă mulțumim, oameni minunați. Sunteți cea mai tare comunitate! Peste 100.000 de spectatori au ales să meargă la cinema pentru a viziona ‘Nuntă pe bani’.

Noi v-am invitat la cinema, iar 100.000 dintre voi au decis să vă ridicați din pat, să cumpărați bilete și să aveți încredere în noi. Vă îndemnăm în continuare să veniți la cinema și să vă bucurați de cele 96 de minute de relaxare și bucurie.”

VEZI FILMUL AICI – Nuntă pe bani (2023) – film românesc online

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.