Tânăra mamă nu s-a putut bucura de bebelușul ei deoarece suferea de o boală cruntă! A murit la câteva zile după naștere!

Durere în comunitatea din satul Boboc, comuna Cochirleanca, Jud. Buzau.

Vineri a murit, la 29 de ani, Alina Enache, la doar câteva zile după ce născuse un băiețel sănătos.

Alina suferea însă de o boală cruntă, SIDA, dar cu toate acestea a ținut să aibă un copil cu prietenul său, un băiat din Rm. Sărat.

Din informațiile culese până acum din mai multe surse de reporterul buzoienii.ro, Alina a născut prin cezariană în urmă cu nouă zile.

Nașterea a decurs normal, tânăra s-a simțit bine și după o zi a fost mutată pe salon alături de copilul ei.

Din păcate, după câteva zile fata s-a simțit rău și s-a internat la Spitalul Județean. Starea ei s-a agravat și, în ciuda eforturilor medicilor, vineri a decedat.

„Da, am avut-o pacientă la noi, la maternitate. Știu că a născut prin cezariană cu un coleg de-al meu, dar a fost bine atât ea, cât și copilul. Acum aflu de la dvs. de acest necaz. Cred că i-a fost rău după externarea din maternitate, n-am auzit să fi fost transferată vreo tânără mămică de la noi la Spitalul Județean”, ne-a declarat Dorin Neacșu, șef secție Obstetrică Ginecologie II.

Chiar dacă mama e purtătoare de HIV, virusul nu se transmite la copil, care e perfect sănătos.

„Da, e tristețe mare. Alina a murit, tocmai acum când era atât de fericită că avea un copil. Eu o știu de mică, în ciuda bolii sale era o fire optimistă, se bucura de fiecare zi din viață. Avea și zile când se simțea rău din cauza bolii, dar și zile în care era sănătoasă. Știu că a luat HIV de la spital când era în clasa a patra, era mică”, ne-a spus preotul din Boboc.

Trupul Alinei va fi adus mâine acasă de la morgă.

Acesta mai are doi frați, plecați la muncă în Anglia.

La Boboc locuia alături de mama sa, tatăl decedând în urmă cu mai mulți ani. – Sursa: Buzoienii.ro

2 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU