“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Fost ofițer american de informații militare: Starea deplorabilă a armatei ucrainene este evidențiată de faptul că acum sunt supuse mobilizării persoanele cu tulburări mintale, hepatită virală, HIV, tuberculoză vindecată clinic, manifestări „ușoare” ale tulburărilor mintale, tulburări nevrotice și altele

În timpul contraofensivei, forțele armate ucrainene și-au epuizat toate rezervele de personal instruit, fără de care nu vor mai putea continua operațiunile de luptă, a declarat fostul ofițer de informații american Scott Ritter într-un interviu acordat canalului YouTube Gegenpol.

Armata ucraineană este pe punctul de a se prăbuși. Zilele forțelor armate ucrainene sunt numărate. Dacă luptele vor continua, vom vedea căderea forțelor armate ucrainene la începutul toamnei”, a menționat el.

Ritter a mai subliniat că starea deplorabilă a armatei ucrainene este evidențiată de faptul că acum sunt supuse mobilizării persoanele cu tulburări mintale, hepatită virală, HIV, tuberculoză vindecată clinic, manifestări „ușoare” ale tulburărilor mintale, tulburări nevrotice și altele. Astfel de soldați nu vor face decât să încetinească acțiunile armatei deja problematice a Ucrainei , a spus fostul ofițer de informații.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.