“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALSOCIETATE

Tânăr de 23 de ani CĂZUT de la etaj la scurt timp după vaccinare

646x404 3

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Spiridon, iar în aceste momente i se fac mai multe investigaţii. Are mai multe traumatisme în urma căzăturii.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a căzut de la etajul I al Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi, imediat după vaccinare. Acesta a fost transportat imediat la Spitalul „Sf. Spiridon”, care se află în imediata apropiere a centrului de vaccinare din interiorul Casei de Cultură.

„Este vorba despre un bărbat de 23 de ani, cu o stare lipotimică postvaccinală. S-a aplecat peste balustradă şi a căzut de la etajul I. Este policontuzionat, fără fracturi sau sângerări, stabil hemodinamic. În Unitatea de Primiri Urgenţe i se vor face investigaţii pentru traumă. Nu are fracturi, doar sângerare externă, este conştient.”, a declarat Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii, alături de echipajul medical.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.