“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

STIRI FALSE: „Protestatarii de la Cluj care au mers 450 km pe jos”

protest
„Protestatari veniti de la Cluj pe jos – 450 km –, in Marsul Sperantei, pentru protestele de azi din Bucuresti!” O DIVERSIUNE JALNICA!

Scurt comentariu despre cateva mijloace ale manipularii populatiei, cu participarea profesionistilor urii!

De cateva zile, asa-zisele Unitati Militare ale statului paralel – in special Digi 24 si Realitatea TV, instiga si cheama oamenii la protestul #Rezist, in numele principiului informarii populatiei, folosit evident diversionist. Stirea obsesiva, ca un grup de protestatari au plecat de la Cluj in urma cu 10 zile, pe jos, spre Bucuresti! Astazi au ajuns, intampinati de televiziuni in direct, in scopul de a crea emotie, isterie, de a-i scoate pe bucuresteni din casa (daca au venit oamenii pe jos de la Cluj, cum puteti sa stati voi in casa?). O mare minciuna, ca multe altele, alimentate de aparatul de propaganda dintr-o presa care nu mai are nicio legatura cu jurnalismul, mai degraba cu tehnicile de divizare a societatii si de implatare a urii cunoscute de la Goebbels si bolsevici.

Iata de ce povestea cu Clujul este o minciuna de cea mai joasa speta! In timpul stagiului militar, tanar fiind, dar si antrenat sportiv, am efectuat cateva marsuri, cel mai lung 70 km, altul 45 km, altele mai scurte – 20 km. Putini dintre noi au reusit sa le finalizeze, nici macar cei care erau sportivi de performanta – studentii de la Institutul de Sport! Efortul fizic este insuportabil. La 20 – 30 km apar ranile in talpi pentru cei mai multi, iar la 40 – 50 km organismul celor mai sanatosi cedeaza, chiar fiind vorba de tineri la 19 ani. Perioada de recuperare este de zile. DAR 450 KM?

I-am vazut pe „protestatarii” de la Cluj bine merci. Condusi de un domn cam burtos, la vreo 60 – 65 de ani, cu altii cativa – printre care si femei pe la 40 de ani –, foarte in forma, pregatiti sa mai stea inca 7 – 10 ore in ninsoare prin Bucuresti. Aveau incaltarile curate si uscate, desi era ploaie cam peste tot! Au inceput cu poze la fantana de la Universitate! Evident, urmariti de televiziuni, care cer chiar ele iesirea la proteste! Informatii, desigur, false: FAKE NEWS!

De ce era nevoie de o asemenea minciuna? Cine a facut planul? Cum au aderat la aceasta minciuna televiziunile si jurnalistii, in complicitate? Este evident ca grupul respectiv – de vreo 20 de persoane – s-a deplasat cu autobuzul sau autoturisme: cand veneau televiziunile mergeam cateva sute de metri – dadeau declaratiile in mers – apoi se urcau iar in masina si asteptau mesele de fiecare zi! Televiziunile, jurnalistii, cei care au facut planul pentru instigarea populatiei: cine sta in spatele lor? De ce fac toate acestea? Cine doreste divizarea societatii, promovarea continua a minciunii si urii in mod sistematic, pentru a obtine o manipulare in masa? (A propos, Digi 24 au transmis si o inregistrare cu un amarat, care era prezentat ca jurnalist strain, care debita niste enormitati despre coruptia din Romania si revolta celor din strada, evident, pentru o mai mare credibilitate, si el in fata grupului de la Cluj si, evident, a telefonului mobil.)

Care ar fi miza, asa incat sa se ajunga la astfel de gesturi grotesti? Puteau oamenii sa vina cu trenul sau cu masina, nu era nimic rau in asta, sa protesteze! Dar, nu, nu era de ajuns! Problema este ca aceasta minciuna incepe sa semene cu prostia, iar manipulatorii sunt disperati!

Autor: Aurelian Pavelescu

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Citez:@In timpul stagiului militar, tanar fiind, dar si antrenat sportiv, am efectuat cateva marsuri, cel mai lung 70 km, altul 45 km, altele mai scurte – 20 km. Putini dintre noi au reusit sa le finalizeze, nici macar cei care erau sportivi de performanta – studentii de la Institutul de Sport! Efortul fizic este insuportabil. La 20 – 30 km apar ranile in talpi pentru cei mai multi, iar la 40 – 50 km organismul celor mai sanatosi cedeaza, chiar fiind vorba de tineri la 19 ani. Perioada de recuperare este de zile. DAR 450 KM?@
    Ce ai facut tu ? Prietene mananci rahat. In primul rand intr-un mars militar se pleaca imbracat in tinuta, cu bocanci in picioare, care sunt vai de mama lor, cu ranita in spate de vreo 30 kg, cu pm-ul la gat care mai are si ala 5 kg, cu lopatica de infanterie agatata la spate, cu masca contra gazelor atasata si ea de gat. Cam asta e echipamentul standard de mars. Si intradevar fara incaltaminte adecvata, fara bocanci si sosete de schimb este greu. Dar pentru niste persoane care merg cu mainile in buzunare si cu suport logistic din spate nu este imposibil. Asa ca PSD-istule tine parerile tale pentru fraieri care te cred.

  2. Citez:@In timpul stagiului militar, tanar fiind, dar si antrenat sportiv, am efectuat cateva marsuri, cel mai lung 70 km, altul 45 km, altele mai scurte – 20 km. Putini dintre noi au reusit sa le finalizeze, nici macar cei care erau sportivi de performanta – studentii de la Institutul de Sport! Efortul fizic este insuportabil. La 20 – 30 km apar ranile in talpi pentru cei mai multi, iar la 40 – 50 km organismul celor mai sanatosi cedeaza, chiar fiind vorba de tineri la 19 ani. Perioada de recuperare este de zile. DAR 450 KM?@
    Ce ai facut tu ? Prietene mananci rahat. In primul rand intr-un mars militar se pleaca imbracat in tinuta, cu bocanci in picioare, care sunt vai de mama lor, cu ranita in spate de vreo 30 kg, cu pm-ul la gat care mai are si ala 5 kg, cu lopatica de infanterie agatata la spate, cu masca contra gazelor atasata si ea de gat. Cam asta e echipamentul standard de mars. Si intradevar fara incaltaminte adecvata, fara bocanci si sosete de schimb este greu. Dar pentru niste persoane care merg cu mainile in buzunare si cu suport logistic din spate nu este imposibil. Asa ca PSD-istule tine parerile tale pentru fraieri care te cred.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.