SOCANT in SUA: Trei NEGRI au luat la BATAIE un ALB pentru ca ar fi votat cu Donald Trump/VIDEO

man-attack

Dupa ce Donald Trump a iesit presedinte, in Statele Unite ale Americii, violentele au luat amploare. Pe langa faptul ca multi sunt jigniti, presupunandu-se ca au votat cu Trump, unii au nenorocul sa dea nas in nas cu negrii.

Asa s-a intamplat cu un american care a fost prins langa masina lui si batut mar de negri. Acestia l-au acuzat ca ar fi votat contra lor, l-ar fi sustinut pe actualul presedinte al Americii. Filmuletul a ajuns viral pe internet, prin intermediul retelelor de socializare, strangand mii de comentarii.

VEZI SI: Discursul NESTIUT al lui DONALD TRUMP impotriva SISTEMULUI format din grupuri interesate de RAZBOAIE, GLOBALIZARE si MIGRATII

Citiți și:  Fostul director al serviciilor de informaţii naţionale susţine că SUA au dovezi privind OZN-uri: „Sunt mult mai multe decât cele făcute publice”

Acest eveniment nu este singular. De cateva zile, tot mai multe persoane de culoare si-au pierdut asa numitul „control” incat au agresat verbal dar mai ales fizic, zeci de albi americani.

LASA UN COMENTARIU